2777
2789
عنوان

دوستانی که ماز آزمون میدن

55 بازدید | 10 پست

من برای زیست آزمون هاش رو میزنم و خیلی درصد پایینی میگیرم‌. همینطور وقتی کتاب موج آزمون زیست رو هم میزنم درصدم کم میشه. این طبیعیه؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با کتاب تست کار کن سطحای بالا مثل iQ

تست میزنم. قلمچی هم که آزموناش رو حل میکنم درصد خوبی میگیرم. ولی ماز رو خیلی داغونم 🥶😵‍💫

پشت کنکوریی؟

آره 

پارسال آی کیو میزدم ولی قلمچی رو واقعا افتضاح میزدم. و اینکه الان من برای زیست دارم تک پایه خیلی سبز رو میزنم و ۵ فصل دوازدهم و گیاهی مونده. آی کیو هم ۴۵۰۰ تا تست داره. به نظرت میشه رسید؟ پینوکیو هم شنیدم که امسال آنچنان تغییری نکرده. حالا نظر خودت کدومه؟

آره عزیزم 💖

ممنونم 💞

من امسال یازدهمی ام دارم درسای دوازدهم و جلوتر از الان پیشخوانی میکنم برای منبع اول ی کتاب نسبتا سبک و کم حجم میخوام پیشنهاداتون چیه ؟ چون منبع اولیه می‌خوام سطح تست ها یکم. به نسبت سبک تر باشه حجمش و تعداد تستش هم زیاد نباشه بنظرتون چه کتابی بزنم بهتره؟ 

ممنونم 💞من امسال یازدهمی ام دارم درسای دوازدهم و جلوتر از الان پیشخوانی میکنم برای منبع اول ی کتاب ...

ایول. دمت گرم ولی حواست به نهایی ها هم باشه. راستش من خودم خیلی سبز دارم برای دوازدهم. سطح تستاش به نسبت به نظرم مناسبه. (نسبت به آی کیو و...) ولی میتونی تحلیل منابع سیب ترش رو ببینی. اونجا همه کتاب ها رو بررسی کرده. و اینکه دوازدهم ۲ فصل اولش سنگینه و فکر می‌کنم چیزی حدود ۲۰۰ و خورده‌‌ای تا تست داره خیلی سبز. فصل ۳ هم ژنتیک رو ترکیبی کرده نزدیک ۳۷۰ تا تست داره. ولی خب به نظرم ضرری نداره تست‌ زیاد بزنی. چون هرچی بیشتر تست بزنی تسلطت بالاتر میره. مخصوصا که دو فصل اول واقعا سنگینه 

ایول. دمت گرم ولی حواست به نهایی ها هم باشه. راستش من خودم خیلی سبز دارم برای دوازدهم. سطح تستاش به ...

دو فصل اول ژنتیکه ؟ 

برای زیست منم تک پایه خیلی سبز گرفتم تشتاش رو مضربی میزنم همش رو نرسیدم  ولی ریاضی دبیر میگه نشر الگو من بین نشر الگو و خیلی سبز گیر کردم کدوم مناسب تره ؟ سطح ریاضیم خوبه بد نیست ولی می‌دونم به تست زیاد نمی‌رسم برای همین گفتم منبع اولم رو سبک و کم حجم انتخاب کنم برای شیمی هم همینطور منبع کم حجم و سبک بنظرت چی بهتره ؟