2777
2789
عنوان

چرا با وجود دارو بازم باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست
22

سنت کمه عجله نکن بلخره میشی نگران نباش

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با یه بار نمیشه خیلی وقتا .ما هفت ماه یک روز درمیون تو اقدام بودیم

نه سه ماهه اقدامم، منم شنیدم تا یکسال طبیعیه ولی آخه من دارو مصرف میکنم تا یکسال برای کسایی که طبیعی و بدون دارو میخوان باردار بشن طبیعیه نه برای من که ماهی 5،6 تا آمپول میزنم

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم استرس هم دخیله سعی کن رهاش کنی افکار بچه دارشدنو و شاد باشی آهنگ بذار و برقص پارک و .....انشال ...

خودم هی میگم ولی بازم موقع پریودم دیوونه میشم از فکر و خیال 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
هرچی هم‌بهش‌فکر کنی بدتر استرس‌و اعصاب خوردیه.دقیقا وقتی بیخیالی یهویی میشه

دقیقا مشکل منه اینه که بیخیال نمیتونم باشم😅

سه ماهه، خودم تنبلی تخمدان دارم ولی با آمپول سایز تخمکم خوب میشه نمیدونم چرا نمیشه آخه

تا یک سال ممکنه طول بکشه و طبیعیه، رحم باید آماده بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم اولین ماه اقدامم .دو سه ماهی ام میشه دکتر برام داروهای قبل بارداری نوشته. فقط دو روز قبل روز تخم ...

مرسی عزیزم حسم میگه شما بارداری 

نه سه ماهه اقدامم، منم شنیدم تا یکسال طبیعیه ولی آخه من دارو مصرف میکنم تا یکسال برای کسایی که طبیعی ...

امپول میزنی یهو چند قلو میشه  

عجله نکن.بیخیال باشی میشه.قبل رابطه دوش اب خنک بگیرید باروری زیاد میشه.برای رابطه هم بدن خسته نباشه بهتره

بیخیال باشید.یه سری چیز هارو رعایت کنید بهتر از داروعه.دارو کیست سینه و ... میشه چون هورمونی هستن یا ...

این دفعه یکم مواد از عطاری گرفتم از یه طرف میگم نرم دکتر از یک طرفم بدون دکتر سایز تخمکم 10

مرسی عزیزم حسم میگه شما بارداری

خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشالله شماهم همینطور

من وزنم بالاس با اینکه سونوم نرماله ولی گفتن احتمال قوی پلی کیستیکی فقط از این بابت نگرانم 

امپول میزنی یهو چند قلو میشه عجله نکن.بیخیال باشی میشه.قبل رابطه دوش اب خنک بگیرید باروری زیاد میشه ...

عزیزم من جنسینگ و گرد نخل و دارچین و زنجبیل با عسل قاطی کردم این ماه بخورم به نظرت تاثیر داره؟ 

عزیزم من جنسینگ و گرد نخل و دارچین و زنجبیل با عسل قاطی کردم این ماه بخورم به نظرت تاثیر داره؟

بنظرم تنها چیزی که تاثیر داره اینه که استرس و فکر و خیال و رو مخ بودن رو بذاری کنار

خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشالله شماهم همینطورمن وزنم بالاس با اینکه سونوم نرماله ولی گفتن احتمال قوی ...

عزیزم منم وزنم بالاست نگران نباش اصلا به وزن نیست انشالله هرچی خدا بخاد همون میشه اگه باردار بودی بهم بگو 😍