دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4027 عنوان کسی هست پشت سرش عین من باشه آیا 81 بازدید | 5 پست میشه لطفا تاپیک قبلیم رو چک کنین کامل توضیح دادم عکس هم گذاشتم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1403/10/14 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربونمممممممممم عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1817 گره لنفاوی هست و ضرری نداره و ممکنه هرجای بدن باشه 🌳🥀 👨👩👧 🥀🌳
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4027 گره لنفاوی هست و ضرری نداره و ممکنه هرجای بدن باشه تکون نمیخوره اشکالی نداره؟البته من اکثر غدد لنفاوی هایی که خیلی وقته دارمشون بی تحرک هستن و مشکلی هم نداره لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
مهربونمممممممممم عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1817 گره لنفاوی رو سرچ کن تو گوگل و مطالعه کن و نگران نباش چون کاملاً طبیعیه و خطری هم نداره 🌳🥀 👨👩👧 🥀🌳
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4027 گره لنفاوی رو سرچ کن تو گوگل و مطالعه کن و نگران نباش چون کاملاً طبیعیه و خطری هم نداره مرسی عزیزم خیلی در موردشون تحقیق کردم ولی واقعا احتمال نمی دادم پشت سر هم باشن🤦♀️😂 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
مهربونمممممممممم عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1817 مرسی عزیزم خیلی در موردشون تحقیق کردم ولی واقعا احتمال نمی دادم پشت سر هم باشن🤦♀️😂 تکون خوردن یا نخوردنش هم مهم نیست چون داخل پوسته سر آب بدن کمتره تکون نداره 🌳🥀 👨👩👧 🥀🌳