2777
2789
عنوان

کسی هست پشت سرش عین من باشه آیا

81 بازدید | 5 پست

میشه لطفا تاپیک قبلیم رو چک کنین کامل توضیح دادم عکس هم گذاشتم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
گره لنفاوی هست و ضرری نداره و ممکنه هرجای بدن باشه

تکون نمیخوره اشکالی نداره؟

البته من اکثر غدد لنفاوی هایی که خیلی وقته دارمشون بی تحرک هستن و مشکلی هم نداره

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گره لنفاوی رو سرچ کن تو گوگل و مطالعه کن و نگران نباش چون کاملاً طبیعیه و خطری هم نداره

مرسی عزیزم خیلی در موردشون تحقیق کردم ولی واقعا احتمال نمی دادم پشت سر هم باشن🤦‍♀️😂

مرسی عزیزم خیلی در موردشون تحقیق کردم ولی واقعا احتمال نمی دادم پشت سر هم باشن🤦‍♀️😂

تکون خوردن یا نخوردنش هم مهم نیست چون داخل پوسته سر آب بدن کمتره تکون نداره

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳