2777
2789

من هیچ موقع این کار را نکردم و همه را کامل انجام دادم ولی اکثرا سرسری انجام میدند و اتفاقا اساتید هم خوششون میاد و نمره ی کامل میگیرند.

درکل عزیز خودتو برای این چیزا خیلی خسته نکن، من خودم نمیتونم اما اگه خودت اوکی هستی مثل خیلیا مشکلی نیست.

من هیچ موقع این کار را نکردم و همه را کامل انجام دادم ولی اکثرا سرسری انجام میدند و اتفاقا اساتید هم ...

پروژه رو برای طول ترم میدن برای طول ترم خورد خورد بخوای انجام بدی مشکلی نیست ولی چند روز آخر می‌خوام درست کنم مشکل میشه نمیشه کامل درست کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پروژه رو برای طول ترم میدن برای طول ترم خورد خورد بخوای انجام بدی مشکلی نیست ولی چند روز آخر می‌خوام ...

چه مقطعی هستی عزیز؟ 

اصلا موردی نداره، سخت نگیر، از منی که همه ی این چیزا را سخت گرفتم و در اخر دیدم کسی که پروژه ی یه ترم را توی یه روز انجام داده و استاد فرقی قایل نبوده به شما نصیحت خودتو اذیت نکن. 

وقتت را بذار برای دروس تخصصیت و مهارتت و طرز حرف زدن و زبون داشتن، بقیه اصلا فایده ای نداره و هییییچکس نمیفهمه چقدر تلاش کردی