2777
2789
عنوان

به پسری که دارم آشنا میشم گفتم

120 بازدید | 14 پست

گفت دارم میرم مراسم عقد

گفتم چه خوب به سلامتی و اینا

خواستم یه کم بهش توجه نشون بدم که کاش خودم رو سبک نمیکردم

بهش گفتم چی پوشیدی، گفت کت شلوار، گفتم پس خوشتیپ کردی یه عکس بفرس از خودت، از ظهر دیگه غیبش زد، 

چقدر بی جنبه ان این مردها، خداییش، ادم ازشون نامید میشه😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا باید محتاج و تشنه ی توجهت باشن، فقط اینجوری دنبالت میان، اگر بدون تشنه نگه داشتنشون بهشون آب بدی، آب رو ک خوردن لیوانت رو هم میکوبن زمین و میرن در در ...

ذات مردها رو باید بشناسی تا بتونی رامشون کنی.

مردا باید محتاج و تشنه ی توجهت باشن، فقط اینجوری دنبالت میان، اگر بدون تشنه نگه داشتنشون بهشون آب بد ...

آخه عزیزم

به فرض من ببینم این آدم خوبیه و برم باهاش ازدواج کنم، تمام عمر باید سیاست به خرج بدم؟! 

اگه اینجوریه اصلا ازدواج به درد آدم نمیخوره، نخواستیم😏

کسی میدونه باید باهاشون چیکار کرد؟

نمیدونم والا

آدم باهاشون احساس ناامنی میکنه

شاید تو مراسم چشش دختر دیگه ای رو گرفته که داره به بختش با من لگد میزنه😇 والا من کیس بدی براش نبودم، دوتا حرکت دیگه اینجوری ازش ببینم دکمه ی خداحافظیم رو باهاش میزنم. 

آخه عزیزمبه فرض من ببینم این آدم خوبیه و برم باهاش ازدواج کنم، تمام عمر باید سیاست به خرج بدم؟! اگه ...

تو برای تمام مردها باید سیاست ب خرج بدی، چون اگ اینکارو نکنی رابطه از هم میپاشه...

تو برای تمام مردها باید سیاست ب خرج بدی، چون اگ اینکارو نکنی رابطه از هم میپاشه...

الان اینکه بهش گفتم خوشتیپ کردی یه عکس هم برای ما بفرس مستفیض شیم، بی سیاستی بود؟! 😢

آخه عزیزمبه فرض من ببینم این آدم خوبیه و برم باهاش ازدواج کنم، تمام عمر باید سیاست به خرج بدم؟! اگه ...

کدوم زن بی سیاستی رو دیدی ک زندگیش و شوهرش رو قشنگ حفظ کرده باشه؟!! 

هرررررر زنی بهت گفت از سیاست استفاده نکرده و در ارتباط با مرد موفق شده، بدون ک بهت دروغ میگه.

کدوم زن بی سیاستی رو دیدی ک زندگیش و شوهرش رو قشنگ حفظ کرده باشه؟!! هرررررر زنی بهت گفت از سیاست است ...

الان من بی سیاستی کردم؟!

اخه توجه هم نکنی میگن به ما بی توجهی و فلان

الان اینکه بهش گفتم خوشتیپ کردی یه عکس هم برای ما بفرس مستفیض شیم، بی سیاستی بود؟! 😢

بله، هر وقت دیدی ی مرد ازت فاصله گرفت بفهم ک بی سیاستی کردی و حرکت اشتباهی زدی، هروقت ی مرد توجه و حمایت و مراقبتش بهت جلب شد بفهم ک داری فرمون درست رو میری...

مردها هررررگز بدون دلیل ن سرد میشن ن گرم میشن.

کدوم زن بی سیاستی رو دیدی ک زندگیش و شوهرش رو قشنگ حفظ کرده باشه؟!! هرررررر زنی بهت گفت از سیاست است ...

موافقم

ولی من خیلی نرم نیستم با مردها

این هم بعد دو ماه تازه خواستم ازش یه کم تعریف کرده باشم

موافقمولی من خیلی نرم نیستم با مردهااین هم بعد دو ماه تازه خواستم ازش یه کم تعریف کرده باشم

دیدی ک جنبه اش رو نداشت! 

پس دیگ تکرار نکن.

ب هر مرد ب اندازه ظرفیتش بها بده، ب اندازه ای ک بهت بها داده بها بده، حتی ی کوچولو کمتر😉