2777
2789
عنوان

دختر زشت بیست پنج تا سی سال دیدین که ازدواج خوبی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 82 پست

بله دختر یکی از اقوام قیافه معمولی رو به پایین ، قد هم ۱۵۵ ، همه جی معمولی رو به مایین شوهرش قد بلند و خوب ، خانودده شوهر عالی ،شانسش بچه ش به خودش نرفته به شوهرش رفت ،خواهر شوهرای خدشگل و قد بلند،خوش اندام ،چشم درشت همه چی به شانس هست 

شما سرتری یا شوهرتون

شوهرم سفید

چشم سبز ابی 

قد ۱۷۵

حقوق ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ م 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرش سربه راه باشه خانواده دار و بااصالت و قیافه و شغل خوب داشته باشه و ازدواجشون عاشقانه باشه

من خواهرام میگفتن تو شوهر گیرت نمیاد چون تو زشتی... یه بار گفته بودم من دوس دارم شوهرم درس خونده باشه خواهرم گفت ما که انقدر خوشگلیم شوهرمون این شد تو چی فکر کردی... همسر من از دومادامون خیلی سرتره و خانواده خوبی داره و از لحاظ تحصیلات دکترا هست و بهترین دانشگاه درس خونده و عاشقمه... از لحاط قیافه زشت نیستم معمولی هستم ولی خوشگل نیستم... ولی خواهرام خوشگلن... 

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
ولی نمی دونی چقدر غصه میخورم. خیلی پیش اومده معرف ی نفر رو معرفی کرده با مامانم رفتیم بیرون که همدیگ ...

غمت نباشه منم قدم ۱۷۲عه

نصف خواستگارلم ازم قد کوتاه ترن😂

در صورتی که من به هم قد خودمم راضی ام

خوبه که😐قدکوتاه حساب نمیشی تقریبا معمولی هستی

توی اطرافیانم خیلی قدم به چشم میخوره. ببین همکارا میان ازم در مورد دوستام میپرسند که براشون خواستگار بفرستند. نمی دونی اون لحظه چقدر حالم بد میشه. انگار منو نمیبینند

ی روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
خوش بحالتون🫠کاش شانس همه ی دخترا و من مثل شما باشه

عهههههههههه خوشبحال نگووووو عزیزم نگووووووووو حرفتو پس بگیرررر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خوش بحالتون🫠کاش شانس همه ی دخترا و من مثل شما باشه

عزیزم این کلمه برا من بد یمنی داره دیروز ی خانمه گفت خوشبحالت حامله ای ازمایشام همه بد درداومد خواهشا حرفتو پس بگیر میترسم😟😟😟

1
5
10
15
20
25
30
35
40