2777
2789
عنوان

کیا مثل من شدید شب امتحانین❓️❓️

101 بازدید | 9 پست

۱۲ سال درست نشدم همیشه شب امتحانیم الان که دیگه بدترم شده از ۲ فصل فیزیک ۱ و نیم فصل مونده تا صبح باید خر بزنم حقیقتا بدبختی داریما نمره ۱۸ ۱۹ هم باید بگیرم😂🤦‍♀️

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خوشبختم من دهمم

فیزیک هیچی بلد نیستم مریضم ک هستم ... هوف

دو فصل باید تا صبح بخونم خدا

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبختم من دهممفیزیک هیچی بلد نیستم مریضم ک هستم ... هوفدو فصل باید تا صبح بخونم خدا

چقدر منی دهم‌خوندنی هاش زیاده فیزکش🤦‍♀️

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
چقدر منی دهم‌خوندنی هاش زیاده فیزکش🤦‍♀️

سگ توش

بعد فکر کن من سردرد خوشه دارم خوبم نمیشم باید با این وضع بخونم چ غلطی کنم بنطرت :)))

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

زیست داشتم تموم کردم امتحانم 

ساعت  ۱ و نیمه 

فردا و گذاشتم فعالیت ها رو بخونم🤣

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️