2777
2789

من تو این تاپیک دنبال تبلیغات نیستم

فقط خواستم کمکی کرده باشم به کسایی که مثل سر این موضوع اعتماد به نفس ندارن

و لطفا خودسر قرص ها رو مصرف نکنید

چون عوارض داره

صرفا تاپیکم انتقال تجربه بود

دوستان من رفتم دکتر زنان برای افزایش سایز سینه

چون از همون اوایل دوران بلوغ دیگه رشدی نداشتم و سایزم به ۶۵ هم نمی رسه

دکتر اول ازم پرسید مادر و عمه هات چطورن که

سایز اونا بالای ۸۰ عه 

دکتر برام قرص نوشت 

بهش گفتم واقعا این قرصا تاثیر دارن؟ 

گفت که حتی کسایی که تغییر جنسیت می دن  همین قرص ها رو می خورن که سینه هاشون رشد می کنه و بعد سه ماه متوجه می شی حداقل اگه ۶۵ی ۷۰ می شی و همچنین سینه هات سفت هم می شن

فقط بهم گفت که عوارضش اینه که از پریودی بعدی خونریزیت و دل دردت هم بیشتر می شه

برام سه ورق قرص ویتامین E 400 نوشت که شبی یک دونه باید بخورم (مصرف زیاد این قرص باعث چرب شدن کبد می شه) 

و همراهش برام قرص استرادیول والرات ۲ میل نوشت که از شب ۵ پریودی تا ۱۰ شب باید مصرف کنم و بعد از اتمام یک ورق باید صبر کنم تا پریودی بعدی

برای من ۳ ورق قرص برای ۳ ماهم نوشت

( حتما عوارض استفاده بدون دلیل این قرص و بخونید)

دوستان من تازه این دوره رو شروع کردم اما از شبی که قرص استرادیول و می خورم کمی سینه هام درد می گیره

فعلا نتیجه خاصی ندیدم چون تازه شروع کردم

اما چون می دونم مامایی که پیشش رفتم قرص هایی که می نویسه جوابه براتون این تاپیک و زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من ۶۵ سایزم 

بخدا کوچیک شیک و خوشگله 

چیه سینه یزرگ و آویزون، سن هم میبره بالا

هرچند دلم میخاست ۷۵ باشم

اما دوست ندارم قرص بخورم ،هرمون هام بهم میریزه 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

منم حتی به ۶۵ نمیرسم🥲🤦‍♀️فق ویتامین E میخورم اونم یه روز درمیونچون خون رو خیلی رقیق میکنه

منم دو ورق ویتامین ای خوردم اما نتیجه خاصی نگرفتم

ادامه ندادم بابت چرب نشدن کبد

اما دکتر بهم اطمینان داد روش جوابه

اخه کوقتی کوچیک باشه لباس های مجلسی تو تنت قشنگ نیستنیکی از مسکلات من تو خرید لباس های مجلسی همینه

گنده باشه همیشه تو دست و پاس، میخوای بدوی مثلا, یا  تو لباس مجلسی خیلی تو چشم میشه، همیشه باید گشاد بپوشی که کسی توجهش جلب نشه، تو ماشین هی میپره بالا پایین

کوچولو خیلی شیکه ، شونه امم اذیت میکنه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش