2777
2789
عنوان

علت شنیدن صدازدن اسم چیه

165 بازدید | 26 پست

خانما یکی از دوستام میگفت بچه ش از بچگی میگفته اسم خودشو صدا میزنن نمیدونه علتش چیه.راستش ترسیدممممم.میگفت مثلا دستشویی یهو بیرون میاد میگه مامان تو صدام کردی؟لطفا اگر واقعا چیزی میدونید بگید و بیشتر از این منو نترسونید

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا اگر چیزی میدونید و مطمئنید بگید وگرنه اون چیزی که اکثرا عنوان میشه رو همه شنیدیم و نمیدونبم واقعیت داره یا نه

گاهی از تبهمه من خودم بعضی وقتا میشنوم صدام کردن مخصوصا تو حموم واخرشبا

دنبالش نرفتید که علتش چیه؟ من گاهی خودم خیالاتی میشدم قبلا و اصلا بهش بها نمیدادم میگفتم خیالاته 

دنبالش نرفتید که علتش چیه؟ من گاهی خودم خیالاتی میشدم قبلا و اصلا بهش بها نمیدادم میگفتم خیالاته

تبهمه خیالاته گاهیم ازمابهترونه 

یا موجودات دیگه 

نباید توجه کرد بهش 

هروقت شنیدی باید صلوات بگی خودتو اروم کنی

این اتفاق واسه خیلیا پیش میاد 

گاهی حس میکنی یکی صدات میکنه یا وقتی صدای موسیقی یا... بلنده حس میکنی انگار صدای در زدن میاد 

این چیزا طبیعیه 

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
تبهمه خیالاته گاهیم ازمابهترونه یا موجودات دیگه نباید توجه کرد بهش هروقت شنیدی باید صلوات بگی خودتو ...

منم همچین کارایی میکردم فکر کنم ولی از وقتی اینو شنیدم دیگه ترسیدم

اگر خواب آلود باشه همچین صداهایی ممکنه بشنوه. اگر هم در حال هوشیاری می شنوه بره روانشناس بررسی بشن.

آره به ذهن خودمم رسید اما مادرش زیاد براش مهم نبود فکر کنم اگر بگم ناراحت بشه

این اتفاق واسه خیلیا پیش میاد گاهی حس میکنی یکی صدات میکنه یا وقتی صدای موسیقی یا... بلنده حس میکنی ...

دقیقااااااااااااا

منم همچین کارایی میکردم فکر کنم ولی از وقتی اینو شنیدم دیگه ترسیدم

اره من تو ۱۵سالگی یک شب بیرون خوابیده بودیم بعد یکی میگفت بیا بیرون بیا بریم فقط چسبیدم ب مامانم صلوات گفتم 

آره به ذهن خودمم رسید اما مادرش زیاد براش مهم نبود فکر کنم اگر بگم ناراحت بشه

به نظرم اگه خیلی بد نیست و برای زندگیش مشکلی پیش نمیاره خیلی اهمیتی نداره. خیلی از ما روانیا(؟) بزرگ که شدیم خودمون می ریم دکتر تشخیص داده بشیم‌.

ردم واقعاً 

اره من تو ۱۵سالگی یک شب بیرون خوابیده بودیم بعد یکی میگفت بیا بیرون بیا بریم فقط چسبیدم ب مامانم صلو ...

چه ترسنااااک فقط شما میشنیدین؟

به نظرم اگه خیلی بد نیست و برای زندگیش مشکلی پیش نمیاره خیلی اهمیتی نداره. خیلی از ما روانیا(؟) بزرگ ...

من چیزی بهش نگفتم.فقط گوش دادم و راستش خیلی ترسیدم اما مامانش براش انگار عادی بود