2777
2789

به گفته یه آقایی که با یه خانومی تو ارتباط بوده واون خانوم بخاطر پول بهش خیانت میکنه ومیره با یه ادم دیگه ..

وقتی اقا از خانوم میپرسه برای چی خیانت کردی

اون خانوم میگه مثلا این مدت (چندماه)با من بودی به ازاش انقد پول بهت میدم..

معنی حرف خانومه چی بوده دقیقا؟

چرا همچین حرفی رو به آقا زده

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یلی زشته ارزش بررسی نداره 

میگه طلبکاری ؟

بهت ضرر زدم?پولشو میدم

انقدر دختر خوب ریخته فقط،ظاهر برا آقایون مهمه اینم تهش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

وا ببینم نکنه خانومه سرویس میده ـ.....  ـ

خدایا منو ببخش چی بگم  والا 

شاید فک میکنه همه چی پوله 

یکم گنگه داستان انگار یه چیز دیگه ای هم اون وسط هست

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

چرا میخواد پول بده دقیقا؟ شاید میگه خاک تو سر خسیست ببین برام خرج نکردی یکی دیگه برام خرج میکنه اینو بگیر و دیگه نبینمت 

شایدم میگه این پول در عوض خسارتی که زدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بچه ها میدونید من ذهنم سمت چی رفتاینکه اون خانوم مبخواسته به اقا بگه تو منو حمایت مالی نکردی وخسیس ب ...

منم حدسم همینه 

یجوری تحقیرش کرده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

یا مرده توهم زده

یا اینقدر آویزون طرف شده و اذیت کرده که اونم گفته بابت عمر و جوونی از دست رفتت تو این چندماه چقدر میخوای که بدم دست از سرم برداری.

ضمنا به نظر من توی رابطه دوستی کوتاه مدت وقتی ول میکنه میره؛ اسمش خیانت نیست. جدا شده. چیکار باید بکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا میخواد پول بده دقیقا؟ شاید میگه خاک تو سر خسیست ببین برام خرج نکردی یکی دیگه برام خرج میکنه اینو ...

منم همین برداشت وکردم

یا مرده توهم زدهیا اینقدر آویزون طرف شده و اذیت کرده که اونم گفته بابت عمر و جوونی از دست رفتت تو ای ...

بنطرت منظور خانومه این نبوده ک تو خسیس بودی؟

بنطرت منظور خانومه این نبوده ک تو خسیس بودی؟

نه. به هیچ وجه.

گفته بابت این چند ماه بهت پول بدم. پیشنهاد پرداخت داده نه گرفتن و علتش رو هم مشخص کرده که سوتفاهمی پیش نیاد😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.