2777
2789
عنوان

شوهرم رک بهم گف انقد زشتی نمیخام نگات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 75 پست

اول بگو‌از نقش ایراد میگیری یا از نقاش بعد ادم نشد تو هم از ایراداش بگو گوشات درازه عین خر پرمویی عین میمون یا هرچی😂😂

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

منم زشت نیستم ولی مادرشوهر و یکی از خواهرشوهرام میگن بدقیافه مستقیم و غیر مستقیم میگن

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بلد نیستی بگی توهم اینقدر وقیح هستی گاهی خجالت میکشم از از اینکه انتخابت کردم بهت نمیگم‌چون میگم اینو‌خدا زده منم بگم دلش میشکنه 

بعد بلد نیستی کارت مبارک آقای بزرگوارت برداری هرچی خوراکی خوشمزه هست تو دنیا بخری بخوری بفهمه باب میل شدنش خرج داره اونم کلفت

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص منم زشت نیستم ولی مادرشوهر و یکی ...

راجب چی هستن این کتابا

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

قرص گین اپ بخور من مثل جن بودم خوردم شدم ماه شب ۱۴ ولی تا ولش کردم برگشتم به حالت عادی

من انرژی زا بلک بر خوردم دو سایز اضافه کردم

بدون برگشت

یک ماه و نیم روزی ی نصفه بعد ۲۰ روز قطع دوباره ۱ ماه همون روالو بخور 

تضمینییییی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بلد نیستی بگی توهم اینقدر وقیح هستی گاهی خجالت میکشم از از اینکه انتخابت کردم بهت نمیگم‌چون میگم این ...

از فردا انشالله شروع میکنم ت خرج بندازم هرچند خرجی درس حسابی نمیده