2777
2789

خیلی وقته دانشگاهم تموم شده دلم واسه دانشگاه اکیپای پر حاشیه اش تنگ شده ☹کراش زدنا و حتی پسرای هول دانشگامونم تنگ شده چه دورانی بود🥲

دلم میخواد دوباره برم کارشناسی بخونم😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

آخی😁🌱

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و منی ک از دانشگاه متنفرم

چراا آخه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دانشگاه نرفتم هنوز🥲دورانش خیلی بهتره از دبیرستان؟

نه واقعا دبیرستان بهترین دوران دانشگاه کلی حاشیه داره ولی خوش میگذره😂

از اینکه فردا ۷صبح باید برم دانشگاه از اینکه فردا پایانترم دارم از اینکه صددرصد میوفتم متنفرم

حتی امتحانات شخمیش هم دلم تنگه😂 بیفتی ام فدا سرت 

نه واقعا دبیرستان بهترین دوران دانشگاه کلی حاشیه داره ولی خوش میگذره😂

ی سوال 

خداوکیلی درست جواب بده مث بعضیا چ..س کلاس نیایا🤫😂

دانشگاه بیشتر درس خوندید یا دبیرستان 

کدومش بیشتر سخت تره؟

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
ی سوال خداوکیلی درست جواب بده مث بعضیا چ..س کلاس نیایا🤫😂دانشگاه بیشتر درس خوندید یا دبیرستان کدومش ...

من اصلا رشته دانشگاهم مرتبط با رشته دبیرستانم نبود🥲

دبیرستان پشت کنکور تجربی بودم مثل چی درس میخوندیم 

ولی دانشگاه کمتر اونم از ترس افتادن😂

من اصلا رشته دانشگاهم مرتبط با رشته دبیرستانم نبود🥲دبیرستان پشت کنکور تجربی بودم مثل چی درس میخوندی ...

آها این شد ی جواب درست حسابی😎

دمت گرم😂👍

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
آها این شد ی جواب درست حسابی😎دمت گرم😂👍

فدا😂