2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت های دوستی ها/ و اپ تی وی / همتا مووی/ مطمئن هستند
اگرم میخواید میتونید تو گوگل سرچ کنید اسکویید گیم سانسور شده و تو اپارات میتونید ببینید برای اطمینانتون اون قسمت هایی که زمانش کمتره رو بگیرید

همتا مووی

دوستی ها

کول دانلود(خیلی سانسور میکنه)

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اگ بدون سانسور میخای، هیچ صحنه ای توش نیست خیاالت داررحت

ای بابا اخه شنیدم قسمت اولش صحنه داره میخواستم دانلود کنم بزارم کانالم تلگرام پس بدون صحنه هسته؟

آقای قاضی(: #دختر بودن یعنی؛  #مردن آرزوهات تو سن #نوجوونی'..!🖤️

سایت های دوستی ها/ و اپ تی وی / همتا مووی/ مطمئن هستند اگرم میخواید میتونید تو گوگل سرچ کنید اسکویید ...

ممنونم عزیزم

شاید اون که تغیر جنیست داده بود حرف هاش با پیر زنه رو بعضی جاهاش سانسور کنن فصل 1 هم یه صحنه کامل د ...

فصل ۱ اره ولی فصل ۲ هیچی نداشت، سکانسی هم که میگی قشنگ با پیرزنه صحبت کرد چیزیش سانسور نداشت

فصل ۱ اره ولی فصل ۲ هیچی نداشت، سکانسی هم که میگی قشنگ با پیرزنه صحبت کرد چیزیش سانسور نداشت

ممنون ک گفتید❤️اخه شنیدم بچه هامیگفتم فصل دومش قسمت اول صحنه داره

شاید اون که تغیر جنیست داده بود حرف هاش با پیر زنه رو بعضی جاهاش سانسور کنن فصل 1 هم یه صحنه کامل د ...

اون ک دیدم شنیدبودم فصل دومم داره میخواستم بزارم چنل تلگرام