2777
2789
عنوان

هیچی نداریم دو روزه گشنه ایم

909 بازدید | 53 پست

مشکل مالی داریم

پدربزرگم و دکترا جوابش کردن

عموهام گفتن همه باید ۲۰ ۳۰ میلیون پول بزارید برا کفن و دفن

ماهم بخدا نون برا خوردن نداریم

دو روزه گشنه ایم..تخم مرغ و پول نونم نداریم حتی..هممون معده امون درد میکنه..شاید باورتون نشه

کسی ام بهمون قرض نمیده انقدر بدهی داریم

خانواده پدریم هم همش پیام میدن..میخوام بخدا گوشی و بگیرم بگم از ما انتظار نداشته باشید ما داریم از گشنگی می‌میریم شما انتظار پول دارید

طلا هم نداریم بفروشیم هیچی نداریم دیوونه امون کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نمیتونم بخاطر بیماریمالانم سرکار برم مگه همین الان بهم ۲۰ ۳۰ میلیون میدن؟

بگین نداریم اگه ارثی چیزی داره بعد بفروشن هرچی خرج کردن ازسهمتون بردارن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

کدوم شهری؟

الان تولیدی های لباس کارشون زیاده تولید لباس شب عید رو شروع کردن همه کارگر می خوان اگه چرخ کاری بلد نیستید به عنوان وسط کار و کارگر ساده بر میدارند آموزش هم دارن حقوقش کمه ولی اینکه میگید گشنه موندید از هیچی بهتره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
کدوم شهری؟الان تولیدی های لباس کارشون زیاده تولید لباس شب عید رو شروع کردن همه کارگر می خوان اگه چرخ ...

تازه اینجوری شدیم تو بحران افتادیم وگرنه در این حد هم نبودیم الان بخدا پول نون لواش نداریم باید نون خشک تو جا نونی رو بخوریم تا نمیریم

قبول نمیکنن

قبول نمی کنن ؟ نکن مگه چک و سفته دارن ازتون ؟ 

خودتون مهمترین سفت و سخت رو حرفتون وایسید بگید نداریم نهایتش اینه باهاشون قطع رابطه می کنن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔