2777
2789

من 32سالمه از نوجوانی پدر نداشتم 

قبلاها از بی مهری برادر بزرگم گلایه میکردم اما دگ الان  خیلی وقته بی خیال و ناامید شدمو سکوت کردم کاریش ندارم دگ

برادرزادم 20سالشه

برادرم پیش من خیلی با محبت و احترام باهاش صحبت میکنه 

انقدر پررنگ که حس میکنم برای اینکه منو ناراحت کنه اینجور میکنه 💔🥀

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

یعنی اینقد بد جنسه؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی به این موضوع حساسه براش بزرگ شده

اره منم اینجوری حس میکنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یعنی باید خیلی بدجنس باشه تا اینطور کنه؟ نمیدونم💔

اره باید خیلی بد ذات و پست باشه‌چنین  قصدی داشته  باشه 

اگه نیست  پس الکی حساس شدی دختر 

اانشالله خدا خودش برات جبران کنه

دخبر ها بابایی هستنمن این موصوع رو خیلی جدی نمیگرفتم ی بار ایرج نوذری و دخترش تو ی برنامه دیدم اینقدر با هم خوب بودن اونجا فهمیدم ک اون تیکه شکسته وجود من ک درست نمیشه پازل وجودم درست نمیشه همینه محبت پدر ...تو هم حساس شدی اسی

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰