2777
2789

من هفت ساله ازدواج کردم و تقریباً هربار هرجا با شوهرم رفتم ی داستان و بحث ی درست کرده یا بهم تیکه انداخت ه یا سرم داد زده حتی کتکم زده

هربار نهایت یک ماه باش جای نرفتم و باز رفتم بعدش

از اونور همه اطرافیان ش و خانواده ش از مادرش گرفته تا جاریام ازش سو استفاده مالی میکنن ولی باز من رفتم

اولا بگید اشتباه نیست رفتنم؟

اگه آره چکار کنم ک بتونم نرم باش چون متاسفانه منم آدم برون گرا و اجتماعی هستم و زود باز می‌خوام برم

هیچ جوره درست نمیشه ۴۷سالشه ازدواج سومش با زنان قبلیشم همین مشکل و داشته

ی پسرم از از زن قبلیش داره ک اون عاقله باش هیچ جا نمیره

برای خودت ظاهرت وقت بزار خیلی محل همسرت نده جایی میری فقط اگه سوالی کرد جواب بده چیزی نگو ک به بی احترامی ختم بشه اگه هم خودش متلکی انداخت سری تکون بده و هیچی نگو دیگه همه میفهمن که شوهرت مشکل داره و احمقه و شما زن خوبی هستی و کمتر باهاش جایی برو ولی به خودت برس 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی چندبار باهاش ک باهاش جایی نرید،زیر سوال بره ک کو خانوادت ؟یاد میگیره چطوری رفتار کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

داستان  جدید  تعریف  می کنی 

پسرش و که فحش  کش  میکردی  شد عاقل ؟ 

پسر شوهرت همونی نبود  که از خونه  بیرونش میکردی 

و روزی هزار بار  بهش میگفتی  مادرش هرزس؟ 

شما فراموش کاری  ولی ما که  یادمونه 

.

سلام اجی گلم 

ببین اول همونطور یکی از کابرا گفت به خودت برس . نه اینکه همش آرایش کنی واینا،اینا خوبه ولی حد نرمالش .

ببین مثلا لباس خوببپوش . مدل موهات عوض کن وبه روز باش . اگه جایی میری باشوهرت سعی کن باهاش ست کنی . 

بعدشم چرا نری؟. برو ولی وقتی ازت سیوالی کردن جواب بده ‌ 

اگه هم شوهرت تیکه انداخت اصلا محل نده فقط یه سر تکون بده و وقتی اومدین خونه فقط بهش بگو تو مردمنی من ازت توقع ندارم تیکه بندازی بهم . تو تکیه گاه منی . 

ببین اگه حرفی میخای رو مردت اثر بزاره اینجوری بگو بهش: 

یه خصلت خوبش  بگو(حتی اگه نداشته باشه، بلاخره یه چیزی پیدا میکنی) بعد حرف دلت با حفظ احترام بگو بعد دپباره ازش تعریف کن .اینجوری مطمین باش اثر خیلی خوبی میزاره .

عزیزم چندتا دوره همسرداری و هنر زن بودن تهیه کن

دوره رفتار صحیح با خانواده همسر

جدی میگم بسیار تاثیر داره 

حالا یه عده آدمو میخورن که نیاز نیست

ولی به نظر من برای هر زنی از نون شب واجب تره

حتی شده قبل ازدواج گوش کنن تا با دید باز برن تو زندگی

الهم عجل لولیک الفرج