2777
2789
عنوان

فامیلامون اصلا تحویلم نمیگیرن

128 بازدید | 12 پست

من خیلی خجالتی و کم حرفم بین اونا ولی درحد سلام و علیک اما اونا خیلییی وقتا منو نادیده میگیرن حتی سلام هم نمیکنن....

مگ من چ هیزم تری بهشون فروختم

شنیدم پسرداییم میخاستع بیاد خواستگاریم اما مادرش و خواهرش مانع شدن گفتن این سنش بالاعه( ۲۵ هستم) 

و خجالتی ب دردت نمیخوره!:) 

از اونوقت ب بعدم دختر داییم باهام یجوریه هرچند از اول هم ادم حسابم نمیکرد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل خودته وقتی خودتو کمتر از بقیه میبینی همینه خجالت کشیدن یعنی اینکه فکر میکنی اونا برترن و تو روت نمیشه حرفتو بهشون بزنی اسکل خانم یکم به خودت برسو خوشگل کن هرکسیم ادم حساب نکن تا سلام ندادن سلام نده

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
مشکلم زمانی حاد شد ک نامزد سابقم ولم کرد و افسردگی گرفتم

برای خودت مشغولیت درست کن بگو خدا از اون بهتر برام در نظر گرفته و اون لیاقت منو نداشت اگه میتونی به کاری مشغول شو و با شوق برو سرکار تا هیچی اذیتت نکنه به حرفای خاله زنکی بقیه اهمیت نده فقط خودت و حال خوب خودت برات مهم باشه 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش