2777
2789
به بقیه که واقعا مربوط نیس انتخاب دونفر که تصمیم گرفتن بچه نداشته باشن

نه خب 

بالاخره وقتی میپرسن ، نه از سر دخالت 

از سر مثلا کنجکاون ک مکه میشه بچه نیورد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عذرمیخوام این ها چیزایی نیستن که بشه در یک سایت عمومی با وجود هرقشر و سنی صحبت کرد سوالتونو توی گوگل ...

باشه عزیزم ممنونم 

پزشک رفتم میگه راه تضمینی نیست ، به هر حال این سایتم برای همین چیزهاست ولی حرفتون محترمه ، ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته میشه بالابرد ولی این اقدامات حتما باید قبل از بچه دار شدن حتی قبل از بارداری حتی قبل از اقدام ...

دقیقا.قبل از تصمیم به بچه دار شدن باید حسابی توی زمینه تربیت و نیازها و خصوصیات بچه ها تحقیق و مطالعه کنیم اموزش ببینیم.

خداروشکر فکر میکنم از این نظر کمی رشد داشتم.بخاطر علاقه شدیدم به خصوصیات بچه ها و تجربه هایی که از بچگی خودم دارم

تموم زندگیم خدا

میدونی جواب این سوال بستگی به ارزوهای شخصی هر انسان و افق دیدش دارهمن اهدافم و لذتی که از زندگی میبر ...

خوشحالم که به این درک و آگاهی از خودتون رسیدین.درسته آدما باهم فرق دارن

تموم زندگیم خدا

نه خداییش😂بچه اوقات دو نفره رو میگیرهتوجه اونو میگیره

یچیزی بگم قانع شی.فرض کن بچه داری و همسرت بچتونو خیلی دوست داره. به خودت بگو منو دوست داره که بچه مونم دوست داره.این اعتقاد منه

تموم زندگیم خدا

کلا زندگی دو نفری و با سه نفری که بچه میاد خیلی تغییر میکنهصددر صد اول مادر باید آمادگی ذهنی روحی جس ...

وای مورد اخرو به شدت قبول دارم.حسابی قبلش باید حرف بزنم

تموم زندگیم خدا

همه حسرت ها روخوردم ولی یادم نمیاد حسرت پول خورده باشم بچه پولدارم نیستم شایدم مدلمه قانعم نمیدونم

شاید اگه پول بود حسرتی نداشتی 

من خانوادم خداروشکر خوب بودن

ولی دوستام همیشه حسرت وسایل منو داشتن

خب همین دیگه پول که باشه مسافرت هست تراپی هستوقت برای باهم بودن هست

مسافرت هست ولی ما از هم دور شدیم من مادرم فوت شده پدرم خیلی ازم دور شده  و جون دوباره ازدواج کرده خب زندگیمون تنش داره زیاد
منم خب اسب دیدم