2777
2789
عنوان

علت خیانت شوهر به زنش رو رفتم از شوهرم پرسیدم اینم جوابش😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

منظورش اینه مثل آدم با من حرف بزن داد نزن سر من 😂😂😂

😂😂😂

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

منیه سوالبنظرت چرا یه مرد به زنش خیانت میکنه?شوهرمنمیدونممن😒😒خب بگو دیگهشوهرمبی احترامی ب شوهردادز ...

منظورش اینه مرد جایی میره که مردش باشه 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

متاسفانه دو سوم مردم چه خانوما چه آقایون هنوز معنی خیانت نمیدونن بعد دنبال دلیلش هم هستن.خائن در وهله اول به خودش بی احترامی میکنه.جسم و تن و روحشو تحقیر میکنه.بعد شما از کسی که به خودش بی احترامی میکنه میپرسی چرا به خودت بی احترامی میکنی؟طرف جواب میده چون همسرم داد میزنه،کم میذاره برام،کم توجهی میکنه بهم و...شما خنده ات نمیگیره ازین جواب؟من با چه توجیهی میتونم به خودم بی احترامی کنم جز اینکه انرمال و مریض باشم.

جواب همسر شما هم بیشتر بوی تعیین تکلیف کردن و کنایه زدن میداد تا حساب کار دستتون بیاد.که اینم نشونه ی نابالغ بودنشه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

چت جی بی تی دلیل خیانت اینجوری گفت و شماره ۳ به نظرم اصلی ترین دلیل خیانته

خیانت شوهر به همسرش می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. برخی از این دلایل شامل موارد زیر هستند:

1. **عدم رضایت در رابطه**: اگر یکی از طرفین احساس کند که نیازهای عاطفی یا جسمی‌اش برآورده نمی‌شود، ممکن است به دنبال برآورده کردن آن نیازها در جای دیگری باشد.

2. **مشکلات ارتباطی**: عدم توانایی در برقراری ارتباط مؤثر و حل تعارضات می‌تواند باعث ایجاد فاصله و در نهایت خیانت شود.

3. **جذابیت‌های خارج از رابطه**: گاهی اوقات، افراد به دلیل جذابیت‌های ظاهری یا شخصیتی دیگران به خیانت روی می‌آورند.

4. **مشکلات شخصی**: مشکلات روانی، عدم اعتماد به نفس، یا مشکلات مربوط به دوران کودکی می‌تواند به خیانت منجر شود.

5. **فرار از مسئولیت‌ها**: برخی افراد به دلیل فشارهای زندگی یا مسئولیت‌های زناشویی ممکن است به خیانت به عنوان یک راه فرار نگاه کنند.

6. **تجربه‌های فرهنگی و اجتماعی**: محیط اجتماعی و فرهنگی نیز می‌تواند تأثیرگذار باشد. در برخی از فرهنگ‌ها، خیانت ممکن است به عنوان یک رفتار قابل قبول تلقی شود.

7. **کمبود احساسات و عشق**: اگر یکی از طرفین احساس کند که عشق و توجه کافی از سوی همسرش دریافت نمی‌کند، ممکن است به دنبال این احساسات در بیرون از رابطه باشد.

هر رابطه‌ای منحصر به فرد است و دلایل خیانت می‌تواند بسیار پیچیده و متفاوت باشد. مهم است که در صورت بروز مشکلات، طرفین با هم صحبت کنند و به دنبال راه‌حل‌های مناسب باشند.

من از یه مرد پرسیدم دلیل خیانت روگفت دوست داریم زنها و دخترای دیگ رو هم امتحان کنیممیگفت س،ک،س با اف ...

همین؟ 

ببخشید در این صورت چ فرقی با  حیوون داره؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
چت جی بی تی دلیل خیانت اینجوری گفت و شماره ۳ به نظرم اصلی ترین دلیل خیانتهخیانت شوهر به همسرش می‌توا ...

بابا دلیل نیار 

دلیل چرا میاری 

چیزی اصلا ک مهم نیست دلیله 

چ اهمیتی داره چرا؟ خیانت کرده یا نه ؟ 

کرده یا نه؟ کرده دیگه همینش مهمه 

کثافتا

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍