2777
2789
راستش به نیت رفع مشکلات ازدواجم با پارتنرم میخوام بخونم خیلی مشکل داریم امیدوارم حل شن....

چهله یاسین بگیر 

من مجردی خواستگاری داشتم خیلی مشکلات پیش پامون میفتاد چهار سال طول کشید منم نیت کردم چهل روز تمام نمازهام اول بخونم که بهم برسیم گفتم اگه نشد دیگه همه چی تمومه سی و نه روز کل نمازهام رو دقیقا بعد تموم شدن اذان خوندم روز چهلم نماز ظهر مراسم بودیم برگشتیم تو ماشین داشتن اذان میگفتن هرچی خواستم پیاده شم برم نمازم بخونم بابام نذاشت دیگه تقریبا دو ساعت بعد خوندم همونجا فهمیدم که خدا هم نمیخواد و قسمت هم نیستیم زنگ زدم همه چیو تموم کردم تقریباً یک ماه بعدش خواستگار دیگه اومد که ازدواج کردیم و خداروشکر میکنم اون ازدواج سر نگرفت 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
چهله یاسین بگیر من مجردی خواستگاری داشتم خیلی مشکلات پیش پامون میفتاد چهار سال طول کشید منم نیت کردم ...

وای🥲🥲🥲🥲🥲نمیدونم چی بگم ولی منم دارم انجام میدم دیگ ببینم خدا چی میخواد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش به نیت رفع مشکلات ازدواجم با پارتنرم میخوام بخونم خیلی مشکل داریم امیدوارم حل شن....

عزیزم 🥲

ماهم همین مشکلاتو داریم 

امیدوارم حل بشه🌱

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀
وای🥲🥲🥲🥲🥲نمیدونم چی بگم ولی منم دارم انجام میدم دیگ ببینم خدا چی میخواد

شما هم بخون اگه قسمت هم باشید بهم می‌رسید 

میدونی من گفتم خدایا توکل به خودت خودت تصمیم بگیر برام من نیت میکنم میخونم فقط یا درستش کن یا کاملا کنلسش کن از بلاتکلیفی خسته شده بودم دقیقا روز چهلم نیتم فهمیدم که خدا نمیخواد و سرنوشتم چیزی دیگه است تا ردش کردم خواستگار اومد برام ازدواج کردم اصلا هم پشیمون نیستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
شما هم بخون اگه قسمت هم باشید بهم می‌رسید میدونی من گفتم خدایا توکل به خودت خودت تصمیم بگیر برام من ...

ای بابا چی بگم ولی واقعا دلم نمیخواد اینجوری بشه کاش خدا به حرفم گوش بده

ای بابا چی بگم ولی واقعا دلم نمیخواد اینجوری بشه کاش خدا به حرفم گوش بده

ان شاءالله هرچی خیره واستون پیش بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40