2777
2789
عنوان

پای نوزاد رو چند بار در روز میشورید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست
بدم میاد بو بده یه وقت

بونمیده گلی 

روزی بکبار پی پی کرد بشور بقیه وقتها نیازی نیست واقعاً چون نی نی نازکه گوشت و پوستش مریض میشه زمستونه

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید شسته بشه مخصوصا دختره عفونت میگیره

آخه نوزاد که عفونت زنونه نمیگیره بگیره هم از همین دستکاری و رطوبت زیاده. من نمیگم مثل زن عموت بذارش تو گند ولی خب روزی پنج بار شست و شوی کامل هم واقعا زیاده روی و خودش کلی مریضی میاره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خدا عقلش بده روی تو برچسب وسواسی میزنه که بخاطر تنبلی خودش عذاب وجدان نگیره من بچه م پسره ریسک عفونت نسبت به دختر کمتره ولی هر بار موقع تعویض پوشک میشورمش مگر دیگه خونه نباشیم مسافرت باشیم یا بچه توی خواب عمیق باشه نخوام بیدارش کنم نشورم بچه رو 

حتی توی این شرایطی که گفتم اگر پی پی کرده باشه دسترسی به  اب داشته باشم حتما میشورم خوشم نمیاد با دستمال مرطوب پی پی پاک کنم 😐

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خدا عقلش بده روی تو برچسب وسواسی میزنه که بخاطر تنبلی خودش عذاب وجدان نگیره من بچه م پسره ریسک عفونت ...

یاد بچم افتادم. تقریبا چهل روزش اینا بود . بعد ازووووون بد خواااابا ک نمیخوابید.‌داغونا. 

بعد تا اومد بخوابه پی پی کرد.‌ میگفتم بشورم نشورم بذارم بخوابه 😩😩😂😂پاشدم رفتم شستمش.‌باز مراسم خواب از اول😑😑🙃

parasoo1989@