2777
2789

شما فرض کن سه ترم با یه نفر سر یه کلاسی 

ترم اول رو بذاریم کنار 

از ترم دو یه پسری با شما بیاد کلاساشو ‌‌‌...حتی بوده وسطای ترم که از یه باره ای نیومد سر یکی از کلاسا که استاد متفاوت داشت فهمیدم که همینجوری میومده سر اون کلاس مینشسته ولی دقیقا از جایی که درد و دل کرد با یکی از دوستای دختره و احتمالا فهمیده این دختر کسی رو دوست داره کلا محو شد ..‌.

ولی این ترم از اول تا آخر سعی میکنه با دختره بیاد کلاساشو و دوباره تلاشاش زیاد شده که هیچ ،جدیدا به یه اکانت دیگه ی اون دختر هم پیام میفرسته دیر به دیر ...

دو بارشم آهنگ خالی بوده 🙃معنای عمیقیم داشتن آهنگا ...

اینم لحاظ کنید نمیدونم پسره میدونه دختره ازش بزرگتره یا نه ولی میدونم حداقل ۳ سال من از این پسر بزرگترم 😐

دختره هم منم

خب اگ اونو نمیخای و ینفر دیگ دوس داری 

دشت گوش بنداز تحویلش نگیر

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

اگه منظور داشته باشه 

واقعا من چی کار کردم هر کی بهم جذب میشه ازم کوچیکتره 😭😂

دریغ از یه پسر بزرگتر از خودم 😂 البته اوناییم که بودن تایپم نبودن یا واقعا چیز اشتراکی نداشتم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگ اونو نمیخای و ینفر دیگ دوس داری دشت گوش بنداز تحویلش نگیر

من یه مدته درگیر درسم شدم ،کلا پسرا رو ایگنور میکنم مگر برای بحث درسی 🙃اصلا ذهنم یه مدته قفله ...

اگه منظور داشته باشه واقعا من چی کار کردم هر کی بهم جذب میشه ازم کوچیکتره 😭😂دریغ از یه پسر بزرگتر ...

منم اینجورم😂 خواهرمم اینجوره 

اخرم با یکی ازدواج کرد 2 سال از خودش کوچیکتر

منم اینجورم😂 خواهرمم اینجوره اخرم با یکی ازدواج کرد 2 سال از خودش کوچیکتر

ای بابا 😂

من یه بار ما مامانم شوخی کردم گفتم دامادت از من کوچیکتره ..‌

البته قبلا این شرایطو مسخره میکردم 🥴

از شانسمم تو یه محیطیم که حتی سال بالاییمم که خوشم ازش میاد و بالعکس ازم کوچیکتره 😂

فکر کنم منم تهش همینم 

۲ الی ۴ سال کوچیکتر از خودم 😂

ای بابا 😂من یه بار ما مامانم شوخی کردم گفتم دامادت از من کوچیکتره ..‌البته قبلا این شرایطو مسخره می ...

مامان من حتی الانم ک خواهرم ازدواج کرده این وضعیتو دوست نداره😂 اما خب کلا دخترایی هستیم ک کوچیکتر از خودمون بهمون جذب میشه نمیدونم چرا