2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسی از خودارضایی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 84 پست
نماز میخونم به خاطر اینکه سمتش نرم دعای ناد علی رو میخوندم حالم از خودم بهم میخوره به خدا قول داده ب ...

عزیزم به این فکر کن،ممکنه تو این خودارضایی ها بکارتت اسیب ببینه ،یاهمین کنکور رو داری برای اینده ی بهتر پشت سرمیزاری،و خود ا.... باعث تخریب ایندت بشه

💙تلاش برای رسیدن به اهداف

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس چجور از بین ببره؟

واییی یاد یک تاپیک با همین موضوع افتادم یکی همین سوال شما رو پرسیده بود بعد یکی دیگه گفته بود که خب شوهر کنه

منو میگی مردم از خنده😂😂🤣🤦‍♀️😐

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

مامانتون نمیگه چرا رفتی تو اتاق در رو قفل کردی؟

اتاقم طبقه جداست کسی نمیاد ببینه چیکار میکنم

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

اللهم انی اعوذ بک من احتلام رو تو نت سرچ کن مدام تکرار کن واقعا عجیب جواب میده یکی رو میشناسم که با ...

باشه مرسی حتما دستتون دردنکنه

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

واییی یاد یک تاپیک با همین موضوع افتادم یکی همین سوال شما رو پرسیده بود بعد یکی دیگه گفته بود که خب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اشتباه محض بخاطر این چیزا کسی شوهر کنه🤣🤣🤣این تفکراتو از کجاشون در میارن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اشتباه محض بخاطر این چیزا کسی شوهر کنه🤣🤣🤣این تفکراتو از کجاشون در میارن

چون این تفکر دارن که وقتی نیازت رفت بالا وقت،وقت شوهر کردنته چون میگن که پایه ازدواج همین نیاز

متاسفانه به جای 🧠 اینو🩴دارند😂

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

احتمالا همزادش میاد تحریکش میکنه برای این کار😐😂

😅😅😅

و خداوند توجیه را افرید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .