2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 195 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظور این بود تا عملی نباشد عکس العملی صورت نمیگیره مرد که پرو درست ولی زن اگر توجه نکن میخواد مرد چ ...

زن کجا توجه کرده دقیقا

تو جامعه ما همیشه زن رو محدود وخفه کردن بخاطر مردا

الانم تا یکی شوهرش هرز میره میندازن گردن زنا

بعد توقع داریم بین زن ومرد عدالت برقراربشه

شعور خودتو بیشتر این نمایش نده بخاطر خودت میگم.بزار یه نخود شخصیت بین کاربرا داشته باشی.سقط کردم خیا ...

پس بی خود کردی اومدی تو تاپیک من عقده ات رو خالی کردی!!!!

شما شخصیت خودت رو نشون دادی تو همین تاپیک و همه دیدن چقدر غیر منطقی هستی!!! 

قشنگ معلومه چقدر ضد زن هستی و از جنس خودتم بدت میاد!!

برمیگرده به من میگه همین شما زن ها هستید نمیزارید مردها مریضی مارو باور کنن!!!

اینجا ام که میگی شما زن ها نمیزارید مردهای ما خیانت نکنن!! 

برو بابا

زن کجا توجه کرده دقیقاتو جامعه ما همیشه زن رو محدود وخفه کردن بخاطر مرداالانم تا یکی شوهرش هرز میره ...

منظور نفهمیدی میگم فک کن یک مرد دنبالم راه بیفته بیاد من زن اگر توجه نکنم برم اونم میره دنبال کسی که توجه میکنه به حرکتش با اون میره 🤪این وسط هردو مقصرن مرد بخاطر خیانت به همسر اون زن هم مقصر که رو زندگی یک زن دیگ اوار شد🤪

اره یکی از خانوما تو بودی دیگه!! حرص مریضیت تو باراداری رو سر من خالی کردی و حسودیت شد از اینکه نمیت ...

خداشفات بده که مریضی دیگران رو تو سرشون نزنی.کارما که میدونی چیه؟!یقه ت رو میگیره یه روزی 

خداشفات بده که مریضی دیگران رو تو سرشون نزنی.کارما که میدونی چیه؟!یقه ت رو میگیره یه روزی

مریضی بشین سرجات،،،، 

پس تو تاپیکی که به شما مربوط نیست کامنت نزار 

شرایط خودت رو نگاه کن،،،، تاپیک هم بخون ،،، بعد بیا حرف بی خود بزن