2777
2789
خب باشه تا دوازده شب وقت هست دیگه ساعت یازده دوازده با قضا فرقی ندارد همینم برای کسایی ک واقعا تحت ه ...

یعنی مغرب قضا نیست من چون جدا جدا می خونم امروز نشد مغربم رو بخونم 

یعنی مغرب قضا نیست من چون جدا جدا می خونم امروز نشد مغربم رو بخونم

مشکلی نیست من معمولا مغرب و عشا رو با هم میخونم حساس شدین شما .چون همیشه جدا میخوندین عذاب وجدان گرفتین اشکال نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلی نیست من معمولا مغرب و عشا رو با هم میخونم حساس شدین شما .چون همیشه جدا میخوندین عذاب وجدان گرف ...

اره دقیقا عذاب وجدان گرفتم چون همیشه جدا می خونم 

سلام

نماز مغرب و عشا در فقه شیعه تا نیمه شب ادا هست و قضا نمیشه و از نیمه شب تا اذان صبح هم  ما فى‌الذمّه هست و نباید نیت قضا کرد ولی بعد از اذان صبح قضا میشه. پس پاشو نماز بخون البته نماز عشا نمیتونی قبل از مغرب بخونی

ترک اهل سنت هم مگه داریم یا ترکمن ها رو دیدم سنی باشند اما ترک نه

داریم. الان بحث مذهب نبود بحث نماز بود😁

نماز مغربو زود بخون. نماز عشاء رو حدود ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه تا دو ساعت بعد از اون بخون

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

ما فی الذمه معناش چی هست؟ برای غسل هم می شه توصیح بدید کسی که مدتها غسل به گردنش هست

یعنی واجب بودن بر گردن شخص بودن. توی گوگل بنویس وقت فضای نماز مغرب کاملا توضیح داده شده

ما فی الذمه معناش چی هست؟ برای غسل هم می شه توصیح بدید کسی که مدتها غسل به گردنش هست

اگر غسل واجب بوده توبه کنید و یک غسل کافیه حتی میتونی چنتا نیت کنی با یک غسل. اما تمام نمازهایی که بدون غسل واجب خوانده ای باید قضا کنی

اگر غسل واجب بوده توبه کنید و یک غسل کافیه حتی میتونی چنتا نیت کنی با یک غسل. اما تمام نمازهایی که ب ...

چند تا نیت بکنم باید به اون اتفاقات فکر کنم برای غسل کردن و یادم بیاد منطورم نمی دونم چطوری بگم