2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد میرین خونشون؟؟

شهر دوریم

هر دو سه ماه میریم یک هفته میمونیم خونشون.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

فاصله خونه هامون با ماشین ۲۰ دقیقه است 

هفته ای یکی دوبار میبینمشون 

ولی پدرشوهرم روزی ۱۰ بار زنگ میزنه پسرش و گزارش لحظه ای میگیره 

از اینکه باباش کنترل از راه دوره خیلی ناراحتم ، رو‌مخمه شدید 

زیادم میرین خونشون؟؟

گاهی اره گاهی ن 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

با خانواده نامزدم خیلی کم رفت و امد داریم 

چون نامزدم خودش مستقل زندگی میکنه و پیش پدر و مادرش نیست 

فقط با برادر شوهر کوچیکم خیلی ارتباط نزدیک و صمیمی دارم (هم سنیم باهم) 

حتی قبل از اشنایی با نامزدم با برادرش دوستای صمیمی بودیم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

فاصله خونه هامون با ماشین ۲۰ دقیقه است هفته ای یکی دوبار میبینمشون ولی پدرشوهرم روزی ۱۰ بار زنگ میزن ...

من نزدیکم  و این شرایطم دارم حتی اما باید اهمیت ندیم دیکه

من هم پدرشوهر هم مادرشوهرم هی بهش زنگ‌میزنن

من اصلن قاطی نمیشم هفته ای یا دوهفته ای یبار یه شام میریم خونه مادرشوهرم گاهی برادر خواهراشو اونجا میبینیم خونشونم سالی یبار دوبار دعوت کنیم میریم خونه برادرشوهرم دیشب بودیم اخرین بار پارسال فک‌کنم رفته بودیم

اوایل میخواستم صمیمی شم بعد دیدم جنبه ندارن البته نه همشون ، یکیشون خیلی پرتوقعه و همش میخواد کنترل کنه منم دوری و دوستی و انتخاب کردم اگر دعوت کنن شوهرم بیاد با شوهرم میرم باشوهرم میام و اگر نیاد هم نمیرم

الحمدالله خداروهزاربار شکر دوریم از هم سالی دوسه بار می‌بینیم همو شوهرم خودشم میگه خداروشکر کن دوری اگه بیشتر از این در ارتباط بودیم آرامش نداشتیم الیته اون منظورش فقط خانوادش نیست منظورش ب کل فک فامیلاشه