2777
2789
عنوان

از وقتی فیلم مزرعه رو دیدم می‌خوام گیاهخوار بشم 💀🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 560 پست
چون اگه بخاب گیاهخوارم بشی تحقیقات جدید نشون داده گیه موقع کندن یه صدایی حالت جیغ میده چون نمیشنویم ...

خب بچه ها برنامه عوض شد کلا گوشت خواری میکنیم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

زندگی همینه هر موجودی غذای موجود دیگس 

انسان های روانی هم زیادن خارج از این فیلمم این اتفاقا میوفته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سینه هاشم برید؟😱

آره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خداروشکر عموی 55 ساله من که سی ساله گیاهخواره سالمهبی ضرر ک نیست قطعااما خود گوشتخواری هم بیماریای ن ...

بیشتر به سلیقه و ذائقه مربوط میشه و سبک زندگی و هرکدوم نه صد‌ درصد خوبه نه صد درصد بده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣🤣

احساس می‌کنم گیاهخوار ها خیلی زیاد عمر می‌کنن یه خانم هندی بود که فقط موز می‌خورد ۱۳۴ سال داشت

اون گرین کارت زندگی داشته🤭

بنظرم کم خوردن گوشت گوسفند بهتره  نخوردن مرغ عالی تر

با خوردن بقیه حیوانات اصلا موافق نیستم

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

خداروشکر عموی 55 ساله من که سی ساله گیاهخواره سالمهبی ضرر ک نیست قطعااما خود گوشتخواری هم بیماریای ن ...

ببینید الان اگه از کل جامعه تست A1c و تست Homair بگیرند نشون میده که بالای ۶۰ درصد جامعه پری دیابت هستن یا دیابت نوع ۲ دارند که خودشون متوجه نیستند ، یعنی این بیماری علایم خاموش داره که بعد یه مدت خودشو بروز میده ، مثلا فردی که پری دیابت هست یا تازه مبتلا به دیابت نوع ۲ شده اصلا هیچ بیماریی نداره ظاهرا ، در مورد چربی خون و نقرس باید عرض کنم که این بیماریها اصلا ربطی به خوردن گوشت نداره ، اگه بخواید در مورد اونا هم توضیح میدم بهتون

گیاهان هم جیغ میزنن؟ خداااا

بله

هم جیغ میزنن هم زیر خاک به هم متصلن و از حال هم باخبر

پس انسان نباید چیزی بخوره

چرخه طبیعت اینه 

بخور تا خورده نشی،مادر ما به زور لقمه میزاشت دهنمون بچگی یا خودمون الان هوس هرنوع چیزیو میکنیم

گشنه بودنمون مثل فاجعه اس،اما وقتی بمیریم غذای مور و مورچه و کرم ها میشیم

چرخه طبیعت همینه،نخوردن شما باعث میشه گاو بیشتری برای خوردن ما باشه😅😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

یه صحنه داشت نوزاد تازه به دنیا اومده رو کوبید زمین کشت یه جا هم با چوب زد سر طرف بیهوش شد یه جا سر ...

ما کدوم ازاین کارا رو با حیوانا میکنیم؟؟؟

این فیلم به نظر اغراق

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اون گرین کارت زندگی داشته🤭بنظرم کم خوردن گوشت گوسفند بهتره نخوردن مرغ عالی تربا خوردن بقیه حیوانات ...

مادربزرگ من بیشتر از همه مرغ میخورن الان ۹۰ سال شونه سوروموروگنده ... 

گیاهان هم جیغ میزنن؟ خداااا

اسی به نظرم کلا دیگه چیزی نخور

مادربزرگ من بیشتر از همه مرغ میخورن الان ۹۰ سال شونه سوروموروگنده ...

عا قربون دهنت 

خودت میگی خودتم منسوخش میکنی😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بلههم جیغ میزنن هم زیر خاک به هم متصلن و از حال هم باخبرپس انسان نباید چیزی بخورهچرخه طبیعت اینه بخو ...

درسته 

امضات چیه مرموزه