2777
2789

هیچکس همیشه خوب نیست

یه وقتایی یه بدی های هم دارند یا خودمون داریم

چون اونم ادمه یموقع حوصله نداره بی اعصابه پرخاشگره

یا تو خودشه

ولی در کل همسری که اولویتش خانوادشه خوب حساب میشه از نظر من

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر من ذاتن خوب بود ولی بشدت خانواده ش دخالت میکردن در حدی که تاپای طلاق مارو بردن در حد فاجعه دخالت میکردن.الان همسرم چشماش بازشده و فهمیده الان عالیه اخلاق ورفتارش وبشدت خانواده ش از جلو چشمش افتادن

خوشمزه اس😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همیشه که خوب نمیشن

منو شوهرم قهرو دعوا داریم مثلا یه هفته پشت سره هم قهرو دعوا داریم اما تموم شه امکان داره تا یسال دیگه دعوا نکنیم😂

هیچ موقع نمیزاره زیاد دعوا کنیم همیشه پیش قدم میشه برای اشتی همیشه کوتاه میاد.منم همکاری میکنم

منظورم اینه همه چی همه جا هست 

یه موقعه خوب میشن یه موقعه بد

شوهر من صبوره خوش اخلاقه مهربونه یعتی تو دعوا هرچی بگم فقط سکوت میکنه..عیبش هم اینه زیادی مهربونه و همه ازش سواستفاده میکنن...

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

شوهری که توجه کنه بهت

احترام بزاره

ابراز احساسات کلامی و عملی داشته باشه

قشنگ و با علاقه نگاهت کنه

ازت تعریف کنه

تا جایی که بتونه بیرون و دور دور ببرتت 

بفکرت باشه

من دوبار شوهر کردم هیچکدوم خوب نبودن یکی نیست بگه اگه بختت خوب بود همون اولی خوب میشد دومی برای چیت ...

دقیقا همینطوره خاهر

خیانت میکنه؟؟؟؟؟؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوبار شوهر کردم هیچکدوم خوب نبودن یکی نیست بگه اگه بختت خوب بود همون اولی خوب میشد دومی برای چیت ...

تا سه نشه بازی نشه خخخخ ..مزاح کردم عزیزم من ازدواج سوممه خداروشکر راضیم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شوهری که توجه کنه بهتاحترام بزارهابراز احساسات کلامی و عملی داشته باشهقشنگ و با علاقه نگاهت کنهازت ت ...

تعهد داشته باشه این از همه مهمتره

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم هر کی یه بدی داره.‌ شوهر من وحشتناک عصبانی هست به حدی که ازش متنفر میشم.هر بار عصبانی میشه یه غلطی می‌کنه . یکبار بشقاب می‌شکنه یکبار موبایل می‌شکنه . وقتی این شکلی میشه قلبم درد میگیره . قلب خودشم درس حسابی نمیزنه ، نمی‌دونم تو کدوم یکی از این عصبانیت هاش میمیره ولی عامل مرگش شک ندارم که همینه.