2777
2789
عنوان

میخوام تو شامپوش موبر بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4798 بازدید | 171 پست
چقد کینه‌ای هستی یعنی دیگه موهات بلند نشد؟!دست آورده دیگه‌ای توو زندگیت نداری که هنوز توو فکره اون م ...

بچه تو اون سن روانی بوده بالاخره یکی باید تربیتش کنه اکر مامان باباش نتونستن دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه جدی میخواستم عملی کنم ولی میگن ممکنه کور بشه؟

بله، دیگه اینقدر کینه ای نباش، یکجوری کینه گرفتی انگار یک چیز خیلی گران بها از دست دادی برای همیشه.

نهایتش موهای اون هم قیچی بکن ولی این راحلی که پیشنهاد دادی هرگز انجام نده.

Tunnel Vision                                                                  

چقد کینه‌ای هستی یعنی دیگه موهات بلند نشد؟!دستاورده دیگه‌ای توو زندگیت نداری که هنوز توو فکره اون موهایی که کوتاه شدن؟و مثلا دیگه هیچی توو زندگیت نداری که خودت بهش افتخار کنی و کسی نمیتونه ازت تعریف و تمجید کنه؟یا الان حس کردی دخترعمه‌ت ازت بهتر شده یاده اونموقع افتادی میخوای به بهانه‌ی هزار سال پیش حسادته الانت رو برطرف کنی؟به قوله خودت بچه بودین اسمش روشه بچه... عمرت رو برای چه کارهای بیهوده‌ای صرف میکنی...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
کار بیهوده‌ای و فقط خودتو ضایع می‌کنیگذشته ها گذشته اگه همه ذهنیت شمارو داشتن دوستای بچگی الان باید ...

آخه از اینکارا زیاد کرده درحقم بخاطر حسادتاش هنوزم حسودمه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چقد کینه‌ای هستی یعنی دیگه موهات بلند نشد؟!دستاورده دیگه‌ای توو زندگیت نداری که هنوز توو فکره اون مو ...

دخترعمه ایز دت یو؟؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اگ مال دوران بچگی بوده .اونم.بچه بوده یه اشتباهی کرده و تلافی کردن نداره .ببخششو دنبال شر نباشین ب ...

مطمئن باش اونم الان از کاری که کرده پشیمون ولی خوب زمان زیادی گذشته شاید روش نشده تا آخر عمر اینو بهت بگه