2777
2789

من یکیو میشناسم مطمئنه هم ژل داره میزنید به مدت چند وقت جواب میده هم شیاف و هم قرص

خودم که تا حالا استفاده نکردم ولی خیلیا رو دیدم که نتیجه گرفتن ازش خواستید درخواست دوستی بدین تا شمارش رو بفرستم🙂🤝🏻🌱

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکارکنم خواهر گفتم یه تیری تو تاریکی 😂

از مدل صحبت کردن مشخصه هیچ علمی تو این زمینه ها نداره

یه شخصی هم ک تحصیلات نداره متوجه میشه حجم عضله سرینی ربطی به شیاف نداره چه برسه ب یه متخصص😂

اینام ک کوتاه نمیان یه شیافم ب شما معرفی میکنه 

Off از ۶/۱۹🙃💕
میدی؟

بیا پی وی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه هر آدمی یه ذره علم داشته باشه میدونه که چنین چیزی ممکن نیستشیاف چه ربطی به ماهیچه های سرینی داره

مگ قراره ماهیچه رو تقویت کنه😂

خب تپلی صورت با مکمل و قرص هم ی جاهایی تقریبا مثل اینه

ی جورایی اب زیر پوست جمع میشه 

ماهیچه تقویت نمیشه

بهرحال کار بیخودیه

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

چجوری با مبل بهم میگی

همون حرکتو که خم میشی بلند میشی با مبل انجام بده ینی باسنتو نزدیک مبل کن (روی مبل)بعد بلند شو دستاتم روب جلو باشه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

مگ قراره ماهیچه رو تقویت کنه😂خب تپلی صورت با مکمل و قرص هم ی جاهایی تقریبا مثل اینهی جورایی اب زیر ...

اخه همون تپلی صورتم با مکمل اینا اتفاق نمیفته 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اخه همون تپلی صورتم با مکمل اینا اتفاق نمیفته

ن من دیدم یکی از دوستان یه قرصی میخورد ی جوووری باد کرده بوددا بعد یکسال مصرفشو قطع کرد

خیلیی لاغر بود

ی جوری توپر شده.. باسن و صورت و لب و.. بعد س سال هنوز برگشت نداشته

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .