2777
2789
عنوان

به نظرتون سی تا سکه مهریه توقع زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 75 پست
اصلا خانم های که مشکل مالی دارن برای همین مهریه ازدواج موقت میکنن

آخه میگم که دختر خالم جدا شده بود بچه داشت برای اینکه عقد دایم کنه بچه شو میگرفتن 

با یه آقایی صیغه کرد ولی موقع باطل عقد منشی محضر گفت دیگه کسی تو صیغه مهریه نمیگیره که

قانونی نیست

نه والا پس چرا دختر خالم صیغه شده بودن برای دوسال مهریه ای نگرفت بعد باطل کردن عقدشون هم منشی محضر گ ...

خب انتخاب و اشتباه خودش بوده. چون توی صیغه نفقه ای به عهده ی مرد نیست. برای همون قضیه ی مهریه ست که خانم ها ازدواج موقت میکنن. 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه میگم که دختر خالم جدا شده بود بچه داشت برای اینکه عقد دایم کنه بچه شو میگرفتن با یه آقایی صیغه ک ...

منشی چرت گفته . دختر خاله ت اگه مهریه ای داشته حتما می‌توانسته بگیره حتما خودش فقط در ازای پرداخت مخارج روزانه تن به صیغه داده . در ضمن شما که تو رابطه شون نبودی. هیچ زنی نمیاد همینجوری صیغه ی مردی بشه. حتما اون آقا از نظر مالی خوب ساپورتش میکرده

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

منشی چرت گفته . دختر خاله ت اگه مهریه ای داشته حتما می‌توانسته بگیره حتما خودش فقط در ازای پرداخت مخ ...

مهریه داشت ۴۵تا بود

شاید منشی دلش به حال مرده سوخته نمی‌دونم 

نه ما همیشه خونشون می‌رفتیم

مرده اصلا خوب نبود که دختر خالم زودتر گفت باطل کنن صیغه رو

مهریه داشت ۴۵تا بودشاید منشی دلش به حال مرده سوخته نمی‌دونم نه ما همیشه خونشون می‌رفتیممرده اصلا خوب ...

اگه براش اقدام قضایی میکرد می‌تونست بگیره حتی شده سالی یه سکه عین عقد دایم

اگه براش اقدام قضایی میکرد می‌تونست بگیره حتی شده سالی یه سکه عین عقد دایم

خب عزیزم کلی طول می‌کشه و باید پول خرج کنی دادگاه  اونم برا مردی که هیچی نداره 

تازه صیغه یه جورایی انگار بی ارزشی هست خب خجالت داره براش دادگاه بری 

خب عزیزم کلی طول می‌کشه و باید پول خرج کنی دادگاه اونم برا مردی که هیچی نداره تازه صیغه یه جورایی ا ...

منظور من اینه که حقش بود و می‌تونست بگیره . حالا اینکه خودش به چه دلایلی این کارو نکرده انتخاب خودش بوده

سی تا سکه رو اومده برای من سه میلیارد و نیم حساب کرده حتی سواد هم ندارد بنده خدا

به خدا آدم هیچ وقت ازدواج نکنه خیلی بهتره تا با همچین آدمی ازدواج کنه. این از اون آدماست که فکر میکنه همه دارن براش دسیسه چینی میکنن. منم همسن شماام. با اینکه تو یه سال نامزدی هیچی از شوهرم ندیدم و کاملا باب دلم بود ولی باز یه مدت خیلی با هم اخلاف پیدا کردیم و حتی به میخواستیم جدا بشیم. همچین آدمی که از اول معلومه نباید بهش فکر کرد. این بره زندگی که دیگه زنشو دیوونه میکنه

😊
مهرت چه فایده وقتی ۱۱۴ تاشو بیشتر نمیدن اونم سالی ی سکه مهر کم و حق طلاق عاقلانه ترین تصمیمه

دقیقا ببین مهر خواهر من 1364 سکه طلاس، ولی موقع طلاق همه رو بخشید از بس ک شوهرش عذابش داد همه رو بخشید فق خاست از شرش خلاص شه مهر منم ک کلا سکه نیس ی مقدار پوله ک خیلیم کمه اما برام مهم نیس خوشبختی مهمه

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

نه والا پس چرا دختر خالم صیغه شده بودن برای دوسال مهریه ای نگرفت بعد باطل کردن عقدشون هم منشی محضر گ ...

دروغ گفتن 

از قبل قید میکنن مهریه چی باشه قبل صیغه خوندن مهرو باید بده 

بدون مهریه هم نمیشه 

نمیخواسته بگه

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

دقیقا ببین مهر خواهر من 1364 سکه طلاس، ولی موقع طلاق همه رو بخشید از بس ک شوهرش عذابش داد همه رو بخش ...

بله 

باید سکه کم با حق طلاق گرفت 

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

پرداخت!؟ نه بابا کدومه اینا همون اول مهریه به زن میدن که این بده. فقط برای تعیین مهریه گفتم

پس ولش کن اون از خودش داشته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چه باحال ، خوشحالم آخرش خوب تموم شد. عشقتون پایدار عزیزم

فدات شم،یکماه دیگه هم حدودا بچمون به دنیا میاد،ایشالا هرچی ک صلاحه برات اتفاق بیفته ولی خب کسی که میاد میگه فهمیدم نیتت چیه خیلی ادم بی ادبیه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40