2777
2789
عنوان

می‌خوام از یکی تو این سایت خواستگاری کنم❌جوابش چیه ینی😭❌

| مشاهده متن کامل بحث + 6760 بازدید | 766 پست
من این شعر رو برای خانومیم سرودمحسودای پلاستیکی 🤣🤣🤣♥️

یه دو دیقه نسورود😂🤌🏻

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو دعوا میشه هاا😂😂😂😂بحث زن ممد قلی طرف

😂😂😂😂

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

منو @شاهدخت_لندن   یه فتنه انداختیم که نی نی سایت به خودش ندیده

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

زارت به توان دو زنت دنبال شوهر بابلیه خودتو جر نده

مبینی تروخدا😂😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منو @شاهدخت_لندن یه فتنه انداختیم که نی نی سایت به خودش ندیده

بدترشو ندیدی 

من با کاربری @ihmk2   شش تا کاربر مرد و دوتا زن رو یه تنه تعلیق کردم😎

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

منو @شاهدخت_لندن یه فتنه انداختیم که نی نی سایت به خودش ندیده

👌🏼😂😂😂

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

یه دو دیقه نسورود😂🤌🏻

😂😂😂

زارت به توان دو زنت دنبال شوهر بابلیه خودتو جر نده

خانومی این چی میگه 

@دختر_قهوه_فروش    

خانومی این چی میگه @دختر_قهوه_فروش

بچگی کردم😂🤌🏻

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بدترشو ندیدی من با کاربری @ihmk2 شش تا کاربر مرد و دوتا زن رو یه تنه تعلیق کردم😎

:/ماشالله

بچگی کردم😂🤌🏻

برو چادر سر کن زود 😡