2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشوراحق شناس گرفتم یه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 123 پست
دقیقاکارخوبی کردی💖

هعی بنظرت ناامید باشم خدا حاجتمو میده یا امیدوار 

میدونی من نمیدونم چرااینجوریم ک ی ذره امید ته دلم هست ک اون ولم نمیکنه ولی ب اینکه بخاد خونوادشو بیاره خ ناامیدم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو مفاتیح قشنگ توصیح داده ...حتی تو نت بزن نمازجعفر طیار ....بعدم امام زمان

مرسی گلم میزنم حتمن

هعی بنظرت ناامید باشم خدا حاجتمو میده یا امیدوار میدونی من نمیدونم چرااینجوریم ک ی ذره امید ته دلم ه ...

خب خداروشکر ...من فقط اینو میدونم از ته دل بسپاری بخدا واعتماد داشته باشی اگه مال تو باشه میشه ...من توکلم خداس ...امید داشته باش هی هم درحال زندگی کردن با اون خودتو تصور کن هی تصویر ذهنی درست کن جذب میکنی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بر منم سوال بود اخه غیب نکردن سخته🤦‍♀️من هر روز با ابجیم یا مامانم حرف میزنیم چخبر کی چیشد کی چیکار ...

رژ زدن وتار مو ...نباید بیرون رف ...😅چون هر حرکتی گناهه....کلا نباید کسی رو دید یه خرف نامربوط دیگه تمومه۰😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
به یه خانوم که اینجا معرفی کردن بهم قیمت نمیگه خودت هرچقد دادی

میشه بگی چقد دادی 

منم میخوام اما یکم دستم خالیه 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خب خداروشکر ...من فقط اینو میدونم از ته دل بسپاری بخدا واعتماد داشته باشی اگه مال تو باشه میشه ...من ...

مرسی قشنگم 

اره من تموم ایندمو بااون دارم میبینم بااینکه میدونم محاله ولی یک لحظه بدون اون تصور نکردم 

میشه بگی چقد دادی منم میخوام اما یکم دستم خالیه

بخدا منم دستم خالیه قیمت تعیین نمیکرد منم فعلا صد تومن دادم صد تومن دیگم میریزم چون هرروز صدقه میده

بخدا منم دستم خالیه قیمت تعیین نمیکرد منم فعلا صد تومن دادم صد تومن دیگم میریزم چون هرروز صدقه میده

آخه خیلی خیلی سخته

ینی کسی با دویست تومن اینهمه وقت میذارع تو این زمونه که همه چی با پوله😞

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

جان هرکی دوس دارید برام دعا کنید باردارم تبم کردم داروها ضعیفه سردرد شدیددارم بدنم دیگ تحمل درد رو نداره خسته شدم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من شنیدم یه تومن دوتومن میگیرن از بس سخته

جان هرکی دوس دارید برام دعا کنید باردارم تبم کردم داروها ضعیفه سردرد شدیددارم بدنم دیگ تحمل درد رو ن ...

برات حمد میخونم

امیدوارم هرچه زودتر حالت بهتر شه❤️

برات حمد میخونمامیدوارم هرچه زودتر حالت بهتر شه❤️

خداالهی ازخداهرچی میخای بهت بده ممنونم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خداالهی ازخداهرچی میخای بهت بده ممنونم

قربونت عزیزم

آخه خیلی خیلی سختهینی کسی با دویست تومن اینهمه وقت میذارع تو این زمونه که همه چی با پوله😞

چمیدونم والا گذاشته دیگ لابد 😂😂پیاماش ک مشخصه گذاشته حالا نیمدونم چون حرف زدنش اونجوری نیست