2777
2789
عنوان

من میترسم ترو خدا دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توکلت به خدا باشه . علم پیشرفت میکنه . برادر من الان نزدیک 40 سالش هست . یک بچه هم داره خدا رو شکر . وقتی 4 سالش بود دکتر ها  به مادرم گفتند خودت رو حروم این بچه نکن ! نهایت 18 تا 24 سال زنده باشه . بذار تو مرکز پژوهش ما بمونه و خودت برو دنبال زندگی ات . یکی دیگه بیار . ما روش چند تا روش درمان امتحان می کنیم . شاید تا ده سالگی زنده بمونه !

مادرم قبول نکرد ! گفت علم پیشرفت میکنه و درمان بچه ی من پیدا میشه . به خدا توکل کرد . خیلی سختی کشید . از بعد این حرف های دکتر جلو چشم برادرم ، ترس هم به مشکلاتش اضافه شده بود و مادرم بیشتر باید بهش دلداری می داد و بغلش می کرد . می ترسید رها بشه !!!!

خدا کمک کرد و تا الان برادرم به لطف خدا هست ! خیلی از مشکلاتش رفع شده . کمی ضعیف هست ولی یک آدم معمولی حساب میشه .

توکلت فقط و فقط به خدا باشه . عمر دست خداست . چه بیمار باشیم چه سالم تا لحظه مرگ فرا نرسه کسی نمیمیره !خودت رو عذاب نده ! چه مادر هایی بودند که بچه های سالم شون رو در سن های کم بر اثر سوانح از دست دادند و برعکس مادرهایی هستند که با عنایت خدا فرزندان بیمار شون بهبود پیدا کردند ! امید داشته باش . قوی باش . پسر هم از تو یاد میگیره           

توکلت به خدا باشه . علم پیشرفت میکنه . برادر من الان نزدیک 40 سالش هست . یک بچه هم داره خدا رو شکر . ...

ممنونم ،سعی میکنم قوی باشم ،چنتا شربت خیلی خوب آمریکا براش هست ولی خیلی گرون شرکتهای دارو وارد میکنن ،بخاطر گرون بودن دارو وارد نمیکنن

توکلت به خدا باشه . علم پیشرفت میکنه . برادر من الان نزدیک 40 سالش هست . یک بچه هم داره خدا رو شکر . ...

دقیقا دکترا به ما همینو گفتن. که تا ۱۷ ۱۸ سالگی بیشتر زنده نمیمونن خیلی سخته واقعا 

ممنونم ،سعی میکنم قوی باشم ،چنتا شربت خیلی خوب آمریکا براش هست ولی خیلی گرون شرکتهای دارو وارد میکنن ...

امیدوارم به زودی خدا به ذهن پزوهشگر های خودمون بندازه تا بهتر از اون ها دارو رو برای این نوع بیماری بسازند . 

امیدوارم به زودی خدا به ذهن پزوهشگر های خودمون بندازه تا بهتر از اون ها دارو رو برای این نوع بیماری ...

به امید خدا ،آرزومه وکترای ایرانی بتونن ی داروی چیزی بسازن خیلی بچه هستن که چشم انتظار دارو هستن

دقیقا دکترا به ما همینو گفتن. که تا ۱۷ ۱۸ سالگی بیشتر زنده نمیمونن خیلی سخته واقعا

امام رضا انشاءالله شفای بچه ات رو بده ! از آقا غافل نشو . اینقدر از ته دلت برو دم در خونه اش تا انشاءالله نظری به دل شکسته ات بکنه . نا امید نشو . این خاندان اهل کرم هستند . بگو خواهش میکنم از خدا بخواهید صلاح من و بچه من رو درسلامتی و طول عمر طولانی اش قرار بده و به من ببخشدش.   

برادر شما بیماریش چی بود همین دیستروفی بود

نه . مجموعه ای از مشکلات مختلف بود . اون زمان علم خیلی پیشرفت نکرده بود و تشخیص بیماری خیلی سخت بود . تلاش مادرم و لطف خدا بود که کمک کرد .