2777
2789
عنوان

تاپیک حاجت روا باشین✨

91 بازدید | 11 پست

التماس دعا

🔴 ۱۰۰ توحید در جمعه های ماه رجب

🔵 روایت شده هر کس در روز جمعه ماه رجب ۱۰۰مرتبه سوره قل هو الله احد بخواند برای او نوری باشد در قیامت که او را به بهشت بکشاند.
🟣 تذکر: حدود ۱۵ دقیقه زمان می برد.

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

حاجت روا باشی عزیزم

ممنون گل همچنین

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای حاجت رواییه ؟

فکرکنم بله،هم دنیا هم اخرت

عزیزم برا حاجت هم میشه خوند؟

اره گل دیگه یه جورایی هم برای دنیاست هم اخرت 

اره گل دیگه یه جورایی هم برای دنیاست هم اخرت

میخونم به نیت برآورده شدن حاجت تو 

ایشاللا تا سال بعد همین موقع یا حتی زودتر به هرچی تو دلت هست برسی ❤️

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

میخونم به نیت برآورده شدن حاجت تو ایشاللا تا سال بعد همین موقع یا حتی زودتر به هرچی تو دلت هست برسی ...

وای قربونت برم مهربون🫠❤️منم برای تومیفرستم انشالله