2777
2789

من بچه بودم مادربزرگ زنداداشم شمالیه میومد خونه ی داداشم یمدل کوکو درست میکرد خیلی خیلی خوشمزه بود

سیبزمینی و تخم مرغ بود.البته رنده شده

سبزی خشکم میزد

مزه ش با اینایی ک خودمون درست میکنیم متفاوت بود.

اینم بگم سبزی محلی نمیزد.همون سبزیای زنداداشمو میزد

کسی دستور دقیقش رو بلده؟

یک تکه هم درست میکرد.مثل کوکو سیبزمینی ابپز هم نبود مزه ش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم احتمالا با سبزی خشک درس میکرده 

موادی که لازم داریم 

سیب‌زمینی: ۴ عدد متوسط

تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد

سبزی خشک (مانند جعفری و گشنیز): ۲ قاشق غذاخوری

پیاز رنده‌شده: ۱ عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیشم😊

اول سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیر و رنده کن. پیاز را نیز رنده کرده و آب اون وبگیر  تا کوکو تلخ نشه.

سیب‌زمینی و پیاز رنده‌شده رو با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کن سبزی خشک، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کن و خوب هم بزن

در یک تابه بزرگ مقدار کافی روغن بریز و بزار  تا گرم بشه

: مخلوط سیب‌زمینی و تخم‌مرغ رو به صورت یکنواخت در تابه پهن کن

اجازه بده کوکو در حرارت متوسط سرخ بشه تا دو طرف آن طلایی و خوش‌رنگ بشه. یعد اون را به قطعات کوچک‌تر برش بده و ونوش جون کن 

عزیزم احتمالا با سبزی خشک درس میکرده موادی که لازم داریم سیب‌زمینی: ۴ عدد متوسطتخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عددسب ...

خیلی ممنونم عزیزم

بنظر منم بخاطر همین سبزیش عطر خوبی داشت

من اینارو ندارم. نعنا و ترخون و مرزه و ریحون و شنبلیله دارم.

اینارو میتونم بزنم؟

عزیزم ما یه مدل کوکو سیب زمینی درست میکنیم با سیب زمینی  خام رنده شده اب سیب زمینی ها خوب میگیریم  پیازم دلخواه میخوای بزن یا نزن (رنده شده اب پیازم خوب بگیر)تخم مرغ و ادویه مثل زردچوبه ونمک و فلفل سیاه سبزی خشکم دلخواه نعنا خشک میتونی بریزی یا اویشن پودر شده. (آرد هم کمی بزن که نشکنه)بعد مخلوط میکنی بعد تو ماهیتابه که روغنش داغه میریزی یک دست کامل پخشش میکنی کف ماهیتابه و بعد زیز شعله کم میکنی درشم میبندی داخلش مغز پخت شه بعد یه طرف سرخ شد با کفگیر سالم به همون شکل بنداز اون روش هم سرخ بشه 

خیلی ممنونم عزیزمبنظر منم بخاطر همین سبزیش عطر خوبی داشتمن اینارو ندارم. نعنا و ترخون و مرزه و ریحون ...

عزیزم اره چرا نمیشه 

میتونی اینطور بزنی  ولی این پیشنهادیه خودت باید کم کم بزنی اگه دیدی بیشتر لازم بود دوباره اضافه کنی 

نعنا: یک قاشق چای‌خوری

ترخون: نصف قاشق چای‌خوری

مرزه: نصف قاشق چای‌خوری

ریحان: یک قاشق غذاخوری

شنبلیله: نصف قاشق چای‌خوری

ولی یادت باشع  همیشه به مقدار کمی شروع کنی و در صورت نیاز مقدار سبزی‌ها را تنظیم کنی تا تعادل طعم‌ها را به بهترین شکل وهمونطور که دوس داری بشه 

عزیزم ما یه مدل کوکو سیب زمینی درست میکنیم با سیب زمینی خام رنده شده اب سیب زمینی ها خوب میگیریم پ ...

خیلی ممنونم عزیزم. پس رازش همون سبزی خشکه

چون ما خودمون سبزی خشک نمیزنیم تو کوکو.و مثل کتلت دونه دونه درستش میکنیم

شما شمالی هستین یا نه؟

راستی سیبزمینی همه رو خام بزنم؟

خیلی ممنونم عزیزم. پس رازش همون سبزی خشکهچون ما خودمون سبزی خشک نمیزنیم تو کوکو.و مثل کتلت دونه دونه ...

اره دیگه هر تعداد سیب زمینی به صورت خام پوست بگیر رنده کن ابشم بریز دور مثل درست کردنه کتلت