2777
2789
اینایی ک گفتین دقیقا خودمم حس میکنم مثلا قبلا بیشتر از اطرافیانم ناراحت میشدم الان بیشتر درکشون میکن ...

چون خودت به تنهایی برای خودت کافی نیستی،توجه دیگران هیچ لذتی به من نمیده برعکس ۲۰ سال پیش

زیبایی هم میتونی داشته باشی عین قبلنا ،کافیه بخوای🤘🤘

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

چون خودت به تنهایی برای خودت کافی نیستی،توجه دیگران هیچ لذتی به من نمیده برعکس ۲۰ سال پیشزیبایی هم م ...

دقیقا زدی تو هدف ....‌من همیشه دنبال تایید دیگران بودم 

همین الان تو جمع حرف میزنم 

هممممش فکر میکنم کاش نگفته بودم .حالا چی فکر میکنن در موردم و .....نمیدونم چطور مثل شما شم ....کتابی چیزی ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش بهش ترسناک بهش نگاه نکردم احساساتم هنوز نوجوانن و رفتار و اخلاقم39ساله گاهی لباس پوشیدنم رو چ ...

اهل کجایین ؟ 

من شوهرم انقد سختگیره واسه لباس 

ک بنظرم مثل پیرزنا لباس میپوشم

اهل کجایین ؟ من شوهرم انقد سختگیره واسه لباس ک بنظرم مثل پیرزنا لباس میپوشم

خوزستانیم

همسرم به افکارم و پوششم ایمان داره خودمم چیزی نمیپوشم که کسی بخواد ایراد روش بذاره و انگشت نما باشم ولی خب بروز میپوشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دقیقا زدی تو هدف ....‌من همیشه دنبال تایید دیگران بودم همین الان تو جمع حرف میزنم هممممش فکر میکنم ک ...

نه من کتاب خاصی نخوندم،،میگن مشکلات اگه آدمو نکشه بزرگترش میکنه،،مشکلات باعث شد بزرگ بشم،باعث شد کافی باشم برا خودم

باعث شد آزاد و رها باشم،البته این وسط خیلی روی اعتماد بنفس و روحیه ام کار کردم

راستی بهتره یه سرگرمی مفید که بهت احساس خوبی میده برا خودت دست و پا کنی،یه چیزی که به خود باوری برسی

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

ااز اینکه تو چشم نباشم پیر بشم قبلا متوجه نمیشدم یکی سنش از من کمتره الان قشنگ میفهمم

اگر خیلی زیبایی بهت حق میدم والا اونقدر جذابه که ترسی نداره

.