2777
2789

من که کیف مارک سالی یک بار معمولا میخرم امسال یدونه مایکل کورس خریدم مسافرت رفتم یه ناین وست و یه الدو هم خریدم کتونی سالی 2 یا 3 تا میخرم هر چیزی که نیازم باشه میخرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قرو فریم و به خودم خیلی میرسم 

اصلا پول به آرایشگر نمیدم ژل و بوتاکس و اینا هم اصلا 

دلم نمیاد پول بیزبونو الکی خرج کنم 

غذای خوب میخورم  ضد آفتاب خوب  ادکلن خوب فوق العده مواظب پوستم هستم و ورزش میکنم  پارک سینما میرم تنهایی رستوران اما پول به کرما و چرت و پرتای زیبایی نمیدم 

پوستم عالی و بی‌بی فیس موندم دو دست لباس شیک وتمیز دارم هر جا میرم همونا رو میپوشم هر کس میبینه فکر میکنه کلی خرج میکنم   اما من خسیسم پولی که سخت به دست مادر  راحت از دست نمیدم  و جمع میکنم و طلا میخرم حتی شده ۱۰۰ سوت 

کلینیک خودم استفاده میکنم ۲و ۱۰۰ گرفتم دوهفته پیش

۱۲۵میل من تابستون گرفتم ۲۸۰۰الان بالا۳تومنه مطمئنم  خودم ابجیم اورده برام دگه تاعید دارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کیلیک یک و نیم هست

حجم فرق داره ۵۰یا۷۵یا۱۲۵ قیمتشون متفاوته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۶۴ شد فردا هم ۱۲ تومان باید برم برا ترمیم بدم ۳و ۴ تومان هم مکمل پوست و مو ۱ تومان مژه و ناخن

از فیلر راضی بودی من پارسال رفتم جالپرو امسالم باید برم خدا بخاد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
غلو میکنی ما همه لباس میخریم انقدر نمیشه

نه بابا واقعا چیزی نیست

لیست خرید من 

دوتا شلوار لی 

دوتا کتونی 

کیف کفش ست

مانتو شلوار مجلسی

لباس خونه

لوازم  آرایشی وبهداشتی

کیف تکی

شال 

کاور گوشی

لباس زیر

عطر  

مانتو تکی و اسپرت

گل سر کش مو لاک ...

کیف رو دوشی 

لباس برای بیرونی پسرم

لباس خونگی پسرمم

لباس بیرون برا شوهرم

لباس خونگی و لباس زیر برا شوهرم

چرانمیشه عکس داد؟

از فیلر راضی بودی من پارسال رفتم جالپرو امسالم باید برم خدا بخاد

اره من خیلی راض ام 

شما از چالپرو‌ راضی هستی من شنیده بودم خیلی تغییر محسوسی نداره خیلی هم موقتی هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره من خیلی راض ام شما از چالپرو‌ راضی هستی من شنیده بودم خیلی تغییر محسوسی نداره خیلی هم موقتی هست

نه زیاد محسوس نبود .........ولی موندگار بود............فیلر برای چی زدی؟؟؟؟چروک..........لیفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
نه زیاد محسوس نبود .........ولی موندگار بود............فیلر برای چی زدی؟؟؟؟چروک..........لیفت؟؟؟؟؟؟؟ ...

گونه و شقیقه چونه لب البته گونه و لب رو قبلا زده بودم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گونه و شقیقه چونه لب البته گونه و لب رو قبلا زده بودم

منم قبلا لب و چونه رو زدم

انگشترت چقد خاصه🙈

الهی عزیزم اون برای من نیست عشقم عکس فیک گذاشتم برای خودم فک مثل اون تک نگین بالاش داره مثله اونه ولی رورکابشم نگین داره یه مقدار 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام