2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
سلام سلام صد تا سلام
خوش تیپ ترین و خوشکل ترین و با ذوق و خوش سلیقه ترین خانومه تاپیک هم اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوبین؟ زهره منم با بچه ها موافقم خودت و همسرت مهمین

منم کلی کار دارم و نمی تونم زیاد بیام تو نت امروز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی زهره جون اگر خودت نی نی دوم دوست داشتی دیگه به هیچ چیز فکر نکن و منتظر تایید دیگران نباش مثل خیلی های دیگه که پای نظرشون برای تک فرزندی موندن حالا دیگران هی بیان بگن یکی یدونه فلانه ، این آبجی میخواد داداش میخواد ، و خیلی حرفای دیگه از همممه مهمتر این کوچولو توی دلت هدیه خداونده که به خواست اون مهمان تو شده و خیلی به مهر و حمایت تو نیاز داره

از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
اقدام که دیگه هرگز ولی من خودم عاجزانه از خدا خواستم که فرزند دیگه ای برای من نخواد چون اگر بر فرض محال یه بار دیگه ناخواسته باردار بشم نمیتونم به سقطش فکر کنم هرگز و حکمتی تو کار میبینم ولی دیگه همه جوره سد راه گذاشتم و از خود خدا هم خواستم دیگه برنامه نذاره برام نه من اعصابشو دارم نه مصطفی بردیا تا یکسال و نیمگی فوق العاده بدقلق ، نق نقو ، بهانه گیر و اذیت کن بود کلا تو اون یکسال و نیم جد و اجدادم جلو چشمام بود ولی از 18 ماهگی به بعد عاقلتر شد و کلا بهتر شده الان میتونم بگم تو 80 درصد مواقع روز آرومه و برای خودش بازی میکنه ولی ما بازهم اعصاب بدقلقی کردناش رو نداریم حوصله بهانه گیری رو نداریم من خودم تا به حال که مادرش بودم مثل خیلی مامانای دیگه براش وقت نذاشتم برای ساعتها بازی کردن ، آموزشهای فوق برنامه و نمیدونم خیلی کارای جدید دیگه که الان مامانها میکنن چون از هیچ لحاظ آماده مادرشدن نبودم بعضی وقتها دلم براش میسوزه که اینقدر زود عادت کرد خودش برای خودش سرگرمی جور کنه ،بازی کنه خودش خیلی خلاقیت به خرج میده تو بازی کردن با خودش
بچم
الهی بگردم واسش

از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام و صبح به خیر
عقیق جون من ارادت دارم خدمت همگی حتی اگر حال و هوا دو نفره باشه
زهره جونم با کلی انرژی مثبت پیش به سوی نی نی دوم.....باور کن من اگر شرایطش رو داشتم حتما دومی رو تو راه داشتم.....
سارا جونم شما لطف داری عزیزم...من هنوز روی ماه شما رو ندیدم....
مژی...هستی.....لیلی....مریم.....لعبت....نوشین.....عسل.....مونا1....مونا2....نسیم....شیده....زینب......
مرسده....سروشه....مهرنگار....لعبت.......الی......فاطیما.......عاطی.....ازیتا.....و همه کسانی که به خاطر کهولت اسمشون از قلم افتاد!!!!!!!!!!!
همتون رو کلی دوست دارم..........................
سلام نوشین جون ...خوبی؟ بردیا خان چطوره؟ خوبه؟
این نی نی سایت بدجوری رو اعصابه این روزا!!!!!!!!!!!!

جای همگی خالی ما فردا میریم شمال....با کل فامیل مادری از شیراز
6-7 تا ماشین هستیم....اخرین باری که اینجوری دسته جمعی رفتیم مسافرت بچه بودم....کلی هیجان دارم...خدا کنه زیاد تو ترافیک نمونیم....فکر کنم رایان حسابی بهش خوش بگذره چون اونم مثل من عاشق اینجور برنامه هاست
به سلامتی بهارک جون خوش بگذره
منم خیلی وقته این مدلی سفر نرفتم

نوشین خوبی؟ اشکم دراومد مادر فداکار.... البته واقعا همه ما به نحوی سختی می کشیم عزیزم دیانا هم همین طور بود

الان یه مشکلی که داره اینه که خیلی کم طاقته و عین طوطی هر چی بگی میگه
من یکی دوبار از دستش عصبانی که شدم مثلا گفتم ای خدا از دست تو.....

حالا راه میره میگه ای خدا از دست تو چی کار کنم- خسته شدم- و....