2777
2789
عنوان

سال دیگه همتون رو

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چله جفت روحی ابوطالب برازنده بگیر🧚🧚تو یوتیوب هست ویدیوهاش

یوتوب ندارم جچوریه؟؟؟؟؟؟؟دعای قرآنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مهاجرت کرده‌ باشم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

یوتوب ندارم جچوریه؟؟؟؟؟؟؟دعای قرآنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه 

نیاز نیست یوتیوب داشته باشی با وی پی ...میشه وارد شد

ده تا مدیتیشن داره از شماره یک تا ده گوش میدی هر روز سر ساعت مشخص 

دوباره از یک تا ده 

این ده تا میشه چهار بار تا بشه چهل روز

چه برای جفت روحی چه ازدواج جواب می گیری

از فرشته های الهی کمک می گیری فرشته هاییکه واسطه خدواند هستن

الان عکسش برات میزارم

سرچ کن چله جفت روحی و جذب عشق مطلب برازنده

سرچ کردم تو گوگل مینویسه ویدئو قابل پخش نیست

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

خوب رو همینا کلیک میکنم پخش نمیشه

نمیتونم بگم ولی لایکم کن مرسی

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت