2777
2789

من هفته ۷ بارداری هستم دکتر برام اولین سونوگرافی رو نوشته،میگه باید واژینال باشه الان تو سونوگرافی رحمی نشون نمیده چیزی درست میگه؟

شما اولین سونوتونو کی و چه مدلشو انجام دادید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط شیو شده و تمیز برو 😅

من بیچاره نمیدونستم مامانمم بلد نبود چیه 

بدون شیو کردن رفتم بعد دکتر گفت شلوارتو دربیار گفتم ها گفت لباس زیرتم بیار یعنی ابروم رفتا ولی دکتره خوب بود ب روم نیورد 

فقط شیو شده و تمیز برو 😅من بیچاره نمیدونستم مامانمم بلد نبود چیه بدون شیو کردن رفتم بعد دکتر گفت شل ...

وای اره حتما😂

اخی بیچاره فکرشو نمیکردی واژینال باشه

اصلا نمیدونستم چی هست 😅

برا منم اول دکتر نوشت رفتم فک کردم رحمیه منشی مطب سونو گفت واژیناله چرا دکترت برا واژینال نشوت مگه خونریزی چیزی داری ؟گقتم ن ترسیدم رفتم به دکترم گفتم گفت ن بابا من برا همه اوایل رو واژینال مینویسم ولی من باز ترسیدم 

برو تو کاربری  00m7 بپرس  ایشونم تازه رفته سونو ویه روز تو تایپکی کلی از تجربه هاش گفت 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔