2777
2789
هر کی ی جوره دیگه .

ببخشیدا شاید همه اینایی که میگی دوسه سال اول زندگی برای یه دختر مهم باشه ولی بعدش فقط اخلاق طرف براشون مهم همین نی نی سایت که هستی علت گله خیلی خانوما چی پس این کمالات به قول خودت شرط ازدواج اما شرط دوامش نیست .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازرحرفهاتون عقده میباره مشخصهماوقتی ازیکی خوشمون نمیادمحترمانه میگیم فلانی به دردهم نمیخوریم وانشالا ...

ولی تا دلت بخواد . من اینجوری دیدم و اونجوری ندیدم!! توهین! بلاک ! پاک کردن چت! 

یبارم من از کسی خوشم نیومد !! این ب اون در 

در سطح من هست؟!

این قدر سطح سطح نکن مردک دلقک. از نظر ما اگه سطح درست حسابی داشتی الان چند تا داف دور و برت بود وقت نداشتی بیای تو نی نی سایت ناله کنی 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

این قدر سطح سطح نکن مردک دلقک. از نظر ما اگه سطح درست حسابی داشتی الان چند تا داف دور و برت بود وقت ...

خوب مگه هر کی داف دور وبرشه سطحش بالاس؟! 😁 اتفاقا اون بکیاره ک ب جای پیشرفت میره سراغ اینجور جیزا !!

من تو دانشگاه فقط ب درس فک میکردم . نه جیزی ک ارزش نداره .

این قدر سطح سطح نکن مردک دلقک. از نظر ما اگه سطح درست حسابی داشتی الان چند تا داف دور و برت بود وقت ...

اصن از توهینا و طرز حرف زدن این کاربرا خودش ی دلیله بر اینکه فقط فرار کنی . گرفتار نشی

خوب مگه هر کی داف دور وبرشه سطحش بالاس؟! 😁 اتفاقا اون بکیاره ک ب جای پیشرفت میره سراغ اینجور جیزا ! ...

اها از بس درگیر پیشرفتت هستی با اکانتهای مختلف میای نی نی سایت مزخرف پراکنی میکنی؟! برو بچه من صد تا اوسکول مثل تو تحویل جامعه دادم چندتا خانم دیدی دور برداشتی... ادبت نکردن خانواده ات اما سعی کن که ادم باشی

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.