2777
2789

من دخترم کلاس اولیه ریاضیشم خوبه

میان ترمشو بدون غلط داده بود الان براش ۳۵ تا سوال نوشتم که بنویسه و تمرین کنه دیگه باید چیکار کنم براش تا تمرین بشه و کتاب جامع قلم چی هم داره گه سوالای ریاضیشو حل کرده

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر یه مادر کلاس اولی توی نی نی سایت به این فکر افتاد که بچه تو خونه باید تمرین کن

بنظر من این تمرین کافیه ولی محظ اطمینان بعدش ازش یک آزمون بگیر و مثل پاسخنامه صحیح کن

میتونی از اینترنت آزمون رو دانلود کنی

اول ابتدایی؟

اره

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
به پسرم که کلاس سومه و دخترم که هشتمه کاربرگ میدم حل کنن، بعد تصحیح میکنم و هر جا مشکل داشتن بیشتر ک ...

منم کاربرگ هارو تو ی دفتر ریاضیش نوشتم حل کنه چاپ نکردم

مگه میانترم داره اول ابتدایی؟

اره هفته ی قبل میان ترم دادیم این هفته یعنی فردا ازمون های اصلی

خداروشکر یه مادر کلاس اولی توی نی نی سایت به این فکر افتاد که بچه تو خونه باید تمرین کنبنظر من این ت ...

توی اینترنت هست بنویسم آزمون ریاضی پایه اول؟

۴ جوابی هست؟

توی اینترنت هست بنویسم آزمون ریاضی پایه اول؟۴ جوابی هست؟

نه تست که لازم نیست شما سرچ کنی نمونه سوال ریاضی اول دبستان برات کلی سایت میاد

یا اگه بخوای میتونی بری یه کتاب کمک آموزشی براش بگیری اکثرا آزمون دارن