2777
2789

مثل شماها ک عادی هستین دارین زندگیتونو میکنین هیچ دغدغه ای ندارین منظورم مشکل پولی نیس مشکل رو حی دارم خیلی شدید حالم بده دیگه دلییلی نمیبینم خدارو سجده کنم منو ک باهمه متفاوت آفریده  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم اینطوری نگو! مطمئن باش خدا حواسش به همه ی بنده هاش هست! خدا عاشقته❤❤🧡💚

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

حالا از کجا فهمیدی ما هیچ مشکلی نداریم فقط تو مشکل داری؟

همین ک مثل آدم عادی هستین خوشحالین عاشق عروسیا عاشق مهمونیا عاشق دور همیا عاشق زندگی مخصوصا زندگی میبینم همه چیو   

هرکس مشکلات خاص خودشو داره کسی بی مشکل نیست. بادوتا بچ۴ساله ویک نیم ساله سرطان گرفتم . ولی دلیلی برا ...

تو عاشق زندگیتی داری میجنگی خوبیش اینه من سیر شدم دیگه یعنی خدا کاری کرد سیر شم 

همین ک مثل آدم عادی هستین خوشحالین عاشق عروسیا عاشق مهمونیا عاشق دور همیا عاشق زندگی مخصوصا زندگی می ...

خب از کجا میدونی مثل آدم عادی هستیم.همینو دارم میگم...از کجا میدونی عاشقانه زندگی میکنیم...بابا اینقدر سخته بفهمی همه مشکلات دارن فقط نمیان حال بزنن؟

هر کسی غمی داره ک دیگری از آن خبر نداره و هرکسی میخاد جای دیگری باشه الان خود من ولله میخاستم جای شم ...

وای من ن این آرزو رو نکن بدتر ازمن کسی تو دنیا نیس من خیلی ذلیل شدم دیگه چیزی بدتر ازاینم هست