2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اقوام ما بود دختره عروس اقوام مون شده بود اتفاقا برعکس هرچی دوستان گقتن دختره اصن خونه باباش رو نمیددنست کدوم جهته تازه شوهرش نبود  نصف ماه سرکار 

آخرش براش عروسی خفن گرفتن خونه خریدن ماشین و طلا و و و و 

بیا و ببین 🥴

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یه جمله رو کپی کردی هی در جواب همه پیس میکنی خوب وقتی خودت جوابو بلدی چرا تاپیک میزنی و از بقیه میپ ...

اخه میبینم شان دختره پایین نمیاد برام جای سوال بود ک چرا

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
تو اقوام ما بود دختره عروس اقوام مون شده بود اتفاقا برعکس هرچی دوستان گقتن دختره اصن خونه باباش رو ن ...

اره بابا منم همینو دیدم از اونا  

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

دقیقا اکثر نظرها درسته

یک ماهه دختر داییم عقد کرده همشششش خونه مادر شوهرشه از چشم همه افتاده

داییم میگه پول ندارم جهازتو بدم

اونهام گفتن بی جهاز بیاد بره خونه شوهر ما هم هیچچچ مراسمی پول نداریم بگیریم 

تو روی داییمم در اومده 

مامام بزرگم حتی که انقددد مهربونه بهش گفته یه چارتا تیر تخته میندازیم جلون بری دیگه نیای🤐🤐🤐

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
حالم بهم خورد از دختره بی شخصیت هات عاشق حال به هم زن شک نکن این صاحاب نداره

من خودمم دید خوبی ندارم ب این قضیه 

ولی خب خانواده شوهرش رو چشمشون گذاشتن اینو

نمیدونم دیگه چره باید اینجوری بشه

دقیقا اکثر نظرها درستهیک ماهه دختر داییم عقد کرده همشششش خونه مادر شوهرشه از چشم همه افتادهداییم میگ ...

داییت و مامان بزرگت بچه شونو از سر راه آوردن یا ار اشغالی پیدا کرذن ک اینقد بی ارزشش کردن امان از آدمایی ک فقط بلدن بچه رو دنیا بیارن 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

آویزونهخودشو. پیش خانواده همسر بی ارزش میکنه

اتفاقا گفتم ارزشش اونقدر بالاس،ک حد نداره

اخه میبینم شان دختره پایین نمیاد برام جای سوال بود ک چرا

عزیزم قرار نیست که داد بزنن آبروی خودشونو با این عروس آوردنشون ببرن 

عروس مفتی کی بدش میاد آخه باید این عروس مفت بی چک و چونه رو دوست داشته باشن کلا کسی به آدم ذلیل مرده لگد نمیزنه تازه سعی میکنن نوازشش کنن  تا پیش خدا یه ثوابی هم برده باشن 

داییت و مامان بزرگت بچه شونو از سر راه آوردن یا ار اشغالی پیدا کرذن ک اینقد بی ارزشش کردن امان از آد ...

ببین یه مقداری حق با تو هست اره تو خونشون دعواست همه اش زنداییم دعوا راه میندازه سر مسایل مالی این بچه انکار تازه راحت شده راست میگی ولی اینکه ۵ روز ۵ روز بمونه خونه مادر شوهر ما رسم نداریم بد میدونیم میتونه کمتر وایسه بذاره بره خونه شوهر بعد .

خدا به خیر کنه.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون