2777
2789
عنوان

میشه بدون کاری باردار شد❓😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 74 پست
همون مهمونی تو انزلی؟اشغال مگه باداداشت نرفتی؟؟

نه بخدا تو مهمونی هیچی نشد، داداشمم بود

مال تابستونه قضیه، چیز خاصی هم نیست

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارک ویکوک😎

عااالییی بایسم جیمینم هست

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

بریم توکارش پس🤣🤣🤣

بی‌بی‌ت تو پی وی منتظره🤤🤣🤣🤣

من فقط شوخی کردم و از حرفش خندم‌گرفتخوشبحال شما که انقد آدمای فهمیده و به روزی هستین ک فقط در حال خا ...

در یک کلام فهمیدید که بنده عقده ایم؟ 

چه دانش فرهنگیخته ای

خانم فهمیده استیکر بزار بفهمیم که شوخیه!

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi

در یک کلام فهمیدید که بنده عقده ایم؟ چه دانش فرهنگیخته ایخانم فهمیده استیکر بزار بفهمیم که شوخیه!

برگرد برو صفحه اول تاپیک و اولین کامنت من رو بخون اگه استیکر نبود بیا و از خانوم‌بودن خودت بگو و بقیه رو تحقیر کن

باز خوبه توی یکی از تاپیک هات نوشتی درمورد دل شکستن 

برگرد برو صفحه اول تاپیک و اولین کامنت من رو بخون اگه استیکر نبود بیا و از خانوم‌بودن خودت بگو و بقی ...

خیر نبود عزیز

"یاداوری"

اگه با استیکر نی نی سایت بود کار نمیکنه

برگرد برو صفحه اول تاپیک و اولین کامنت من رو بخون اگه استیکر نبود بیا و از خانوم‌بودن خودت بگو و بقی ...

دل شکستن جایی به وجود میاد که بنده از ی چیزی منت بزارم سرتون

2 ثانیه میشناسمتون خانم فهمیده 

چطور دل شکستم؟

شاید از جن عاشق بارداری🤭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

در یک کلام فهمیدید که بنده عقده ایم؟ چه دانش فرهنگیخته ایخانم فهمیده استیکر بزار بفهمیم که شوخیه!

حتما تو هم توی یک شوخی ساده فهمیدی که من خیلی با حیای افراطی هستم یا فضول هستم 

حیف شد تو حقت تو جامعه ضایع شد خانم روان شناس

حتما تو هم توی یک شوخی ساده فهمیدی که من خیلی با حیای افراطی هستم یا فضول هستم حیف شد تو حقت تو جامع ...

شما ب من درعرض یک ثانیه برای بنده عقده ای  ترویج کردید نه بنده..

روزتون بخیر