2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5608 بازدید | 189 پست
از کجا تهیه کردین؟و قیمتش؟

داخل کانال ایتا هستش.. یه کانال تقویم همسران دارم که معتبره و یه کانال دیگه زدن و حرز هم میفروشن من واردش شدم و یکیشو خریدم.. قیمتشون واقعا خوبن.. 220 تومن خریدمش کاملا مشخص پوست پوست آهو هستش.. بذارید ببینم میتونم لینک بفرستم وارد بشین.. اگه بخواین میتونید هزینه بدید نمازشم بخونن براتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داخل کانال ایتا هستش.. یه کانال تقویم همسران دارم که معتبره و یه کانال دیگه زدن و حرز هم میفروشن من ...

تورو خدا پولتونو جای این چیزا ندین .

وقتی که خودتون می تونین با زبون خودتون خدارو صدا بزنید قران بخونید حرز امام جوادو بخونید چرا پول الکی میدین 

تورو خدا پولتونو جای این چیزا ندین .وقتی که خودتون می تونین با زبون خودتون خدارو صدا بزنید قران بخون ...

حرز امام جواد. ع. معتبره عزیزم.من که به شخصه معجزشو دیدم.. بله قرآن خوندن، نماز خوندن، خدا رو صدا زدن همشون کمک کننده هستن.. اصلا تو خونه ای که صدای قرآن بیاد جنی وارد نمیشه ولی حرز امام جواد. ع. هم یکی از دعای بسیار مجربه

حرز امام جواد. ع. معتبره عزیزم.من که به شخصه معجزشو دیدم.. بله قرآن خوندن، نماز خوندن، خدا رو صدا زد ...

من نگفتم خرز امام جواد بد .

میگم خودتون بخونید هر روز نه اینکه تابلو کنید بزید رو دیوار 

حرز امام جواد. ع. معتبره عزیزم.من که به شخصه معجزشو دیدم.. بله قرآن خوندن، نماز خوندن، خدا رو صدا زد ...

توی خونه ای که قران و نماز خوند بشه بازم وارد میشن چون بستگی به اعمال ما دار کارای که میکنیم دار.