2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18640 بازدید | 215 پست
آفرین😂😂😂😂

اینجا همه میگن دستام داره میلرزه نفسم قط شده نمیتونم تایپ کنم...خو خواهر من بهترشو بعد ....مگ خدا واجب کرده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو همون اول بجا اینهمه حاشیه بنویسی اصل ماجرا رو میگفتی

مسخره کردی مارو؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بعد بهم گفت بیا بریم یه اردک دارم حرف میزنه تو خونم

😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اسی ما کار و زندگی داریممممم

زود باش

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

گفت چ‌خبر بگی ببینم جمعه سرکاری یا نه گفتم معلوم نیست گفت مرخصی بگیر گفتم چرا؟خندید گفت می‌خوام ببرمت روستامون(دو سه ساعت با ش‌هرمون فاصله داره)فک کردم داره شوخی می‌کنه گفتم جدی میگی گفت آره مگه چیی گفتم یعنی خودت فک می‌کنی درسته گفت اره مگه حرف بدی زدم گفتم بریم بگردیم😐