2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه ترکیباتی عجیب اما خوشمزه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 78 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما اصفهانی ها که گوشفیل با دوغ میخوریم به نظر خودمم عجیبه ولی واقعا خوشمزس کاش اونایی که نخوردن امتح ...

لواشک ميندازم تو آب نرم که شد میخورم

پفک با سس تند یا ماست

چیبس خلالی خودم درست میکنم با سس باربیکیو میخورم 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
همسرم وخانوادش سیب زمینی کوبیده با پیاز رو با شیره انگور میخوره مگه نباید سیب زمینی شور باشه چرا ای ...

ما نون شیرین با سیبزمینی دارم احتمالا بد نباشه یه دفعه تست کن البته بدون پیاز

نون و پنیر و خیارشور و گوجه...

حلوارده با پنیر..

پفک و نوشابه..شیرو و نون پنیر...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من تخم مرغ و سیب زمینی آب پز و با خیارشور و گوجه و سس مایونز دوس دارم،بانیمرو سس نخوردم

آره منم اونو امتحان کردم خوشمزه‌اس😎

با نیمرو سس بخور خوشمزه میشه😂 مخصوصا سس تند یا فرانسوی

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

آش کارده و نون کلگ غذای یاسوج خیلی مزه جالب و جدیدیه حتما اگه اومدید امتحانش کنید آش کارده ی آشه که ...

آها فکر کنم یاسوج نزدیک باشه به اصفهان .یه بار که رفتم اصفهان خونه بابام به شوهرم بگم ببرتم یاسوج جای تفریحی هم داره؟