2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3339 بازدید | 182 پست
اسی مادرت حق داره ولی بیشتر از اون تو حق داری،، بااین آدم بدبخت میشیقوی باش و جداشو،از بردار خواهرت ...

برات خوشحالم عزیزم ❤️ 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببخشید مگه چند سالتونه شما؟

۲۵

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااا هر چی گذشت بدتر شد

ببین بعدا بهت خیانتم میکنه تو بارداری کتکتم میزنه اینطوری زندگی زیاد دیدم،من خودم مشکلات دیگه دارم ولی روزی ۱۰۰۰بار میگم کاش تو دوران عقد جدا میشدم ولی اسی اگه همین الان این مشکلات توروداشتم قطعا جدا میشدم نمیدونم چندسالته اما بهت قول میدم این مرد با تعریفایی که کردی به دردت نمیخوره به درد هیچکی نمیخوره

ببین بعدا بهت خیانتم میکنه تو بارداری کتکتم میزنه اینطوری زندگی زیاد دیدم،من خودم مشکلات دیگه دارم و ...

دقیقااا خیلی بد آوردم 

بعد از عقد هر روز افسرده تر شدم چقدر دختر شادی بودم آزاد و مستقل این اومده منو کرده تو قفس هر روز عذ ...

مجبور نیستی ادامه بدی...صدبرابر بدتر از این میشه بعد عروسی.

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

این فیلمای ترکی رو میبینم ۱۰۰بار طلاق میگیرن از یه جهت بده ولی از خیلی جهتا خوبه حرف مردم مهم نیس. تحمل نمیکنن به زور .چندبار طلاق مهم نیس،خیلی بهتره بخدا،مستقل زندگی میکنن زن و مرد یکسانند 

اشکال نداره زندگیه دیگه،بازم خوبه زود خودشو نشون داده

آره خرش از پل گذشته وگرنه اول خیلی خوب بود 

این فیلمای ترکی رو میبینم ۱۰۰بار طلاق میگیرن از یه جهت بده ولی از خیلی جهتا خوبه حرف مردم مهم نیس. ت ...

درسته خیلی بهتره خوش به حالشون